Τα Νέα μας / Ανακοινώσεις

Ο νέος μας εταιρικός ιστότοπος, ibs.gr

από | 12 Ιαν 2021 | Ανακοινώσεις, Νέα

Ολοκληρώσαμε την ολική αναβάθμιση του εταιρικού μας ιστότοπου. Ο χρόνος υλοποίησης μεγαλύτερος από κάθε άλλη φορά στην χρονιά των lockdown και του COVID19 ιού. Αν και σχεδιάστηκε στον πρώτο lockdown, ολοκληρώθηκε στο 2ο lockdown, τα Χριστούγεννα του 2020.

20 χρόνια μετά την δημοσίευση του πρώτου ιστοτόπου μας, τούτη η επετειακή αναβάθμιση αποτελεί ίσως και την ουσιαστικότερη μιας που πέρα από το εικαστικό σκέλος φροντίσαμε και το περιεχόμενο μας. Αποτελεί πιθανά μια από τις πλέον ολοκληρωτικές αναβαθμίσεις που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα με βασικό σκοπό να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε κάθε χρήστη ή και επισκέπτη του ιστοτόπου μας για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας στον τομέα της πληροφορικής.

Ιστορική Αναδρομή 2001-2021, 20 χρόνια συνεχής διαδικτυακή παρουσία

Συγκεκριμένα:

  • Ολική ανανέωση του Blog μας για να μπορείτε να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα για όλα τα νέα μας.
  • Βελτιστοποίηση περιοχής πελατών – ηλεκτρονικού καταστήματος συνδρομητικών υπηρεσιών: Μεταφερθείτε εύκολα πλέον από το κεντρικό μενού στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνδρομητικών υπηρεσιών όπου μπορείτε να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις συναλλαγές, τις υπηρεσίες και τα συμβόλαια υποστήριξης που έχετε με την εταιρεία μας αλλά και να ανοίξετε εύκολα και γρήγορα ένα νέο αίτημα τεχνικής υποστήριξης.
  • Νέες Υπηρεσίες Hosting: Αναβαθμίσαμε πρόσφατα την υποδομή φιλοξενίας μας για να παρέχουμε ακόμη πιο ισχυρά, αξιόπιστα και αποτελεσματικά εργαλεία στους πελάτες μας. Η επιλογή είναι δική σας, επιλέγοντας το καταλληλότερο πλάνο φιλοξενίας ανάμεσα σε Shared hosting και Dedicated hosting.
  • Νέα προϊόντα και λύσεις: Από σήμερα μπορείτε να ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και λύσεις που προσφέρουμε όπως είναι τα ELVOTE, Speakers Time και Business Phone Solutions.

Βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας για Εσάς!

Ο νέος ιστότοπος περιέχει ενημέρωση για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της iBS LTD. Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν γενικές ενημερώσεις και εμπλουτισμός του περιεχομένου για θέματα πληροφορικής και ανανέωση της σελίδας Περιοχής των Πελατών μας.

Δείτε επίσης, σχετικά με: Wordpress Εταιρικός Ιστότοπος

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.