Τα Νέα μας / Ανακοινώσεις

Dedicated CPU και Plesk Obsidian για τον Διακομιστή σας

από | 10 Δεκ 2020 | Πληροφορική

Η iBS προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών Φιλοξενίας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της, από πακέτα φιλοξενίας Small Hosting έως Premium.

Η υπηρεσία Small shared hosting απευθύνεται σε άτομα και επαγγελματίες που αναζητούν μια προσιτή και αξιόπιστη υπηρεσία φιλοξενίας για τον ιστότοπο και το email τους. Οι Premium υπηρεσίες φιλοξενίας απευθύνονται σε εταιρείες που θέλουν πολλούς ιστότοπους και τη δυνατότητα φιλοξενίας των πελατών τους, αναθέτοντας την ευθύνη λειτουργίας στην iBS.

Για την iBS, ο κύριος πυλώνας για τις υπηρεσίες φιλοξενίας που παρέχουμε είναι να προσφέρουμε μια ισχυρή εγγύηση για αδιάκοπη λειτουργία και σταθερή ασφάλεια, παρέχοντας έτσι στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές λύσεις φιλοξενίας cloud.

Αναβαθμίσαμε την πλειονότητα της υποδομής φιλοξενίας μας για να παρέχουμε ακόμη πιο ισχυρά, αξιόπιστα και αποτελεσματικά μέσα στους πελάτες μας για να φιλοξενήσουν τα έργα τους. Επιπλέον, επεκτείναμε τις λύσεις φιλοξενίας μας, παρέχοντας ειδικά προγράμματα CPU σε υποδομή Cloud που βασίζεται σε Ελληνικό Datacenter. Αυτές οι πολύπλοκες υπηρεσίες εκτεταμένης φιλοξενίας αρχειοθετήθηκαν από τη νέα μας συνεργασία με τα Datacenters της Lancom.

Οι διακομιστές μας είναι εξοπλισμένοι με την τελευταία έκδοση PHP 7, η οποία επιτρέπει μέγιστη απόδοση και αποτελεσματικότερη κατανομή μνήμης και επιπλέον βελτιωμένη ασφάλεια. Η προστασία από κακόβουλο λογισμικό έχει βελτιωθεί σημαντικά, καθώς παρέχεται ισχυρότερη προστασία από το Spam διασφαλίζοντας ότι οι συνομιλίες μέσω email είναι πάντα ασφαλείς και παραμένουν ιδιωτικές σε SMTP, IMAP & amp; Συνδέσεις POP. Μπορείτε να περιμένετε τις τελευταίες αναβαθμίσεις υλικού, επίσης προσφέρουμε ακόμη μεγαλύτερες επιλογές αποθήκευσης, περισσότερη μνήμη καθώς και dedicated CPUs προσφέροντας περισσότερη πραγματική ισχύ και cores.

Στη νέα υποδομή φιλοξενίας μας, μπορείτε να διαχειριστείτε τον ιστότοπο ή τους ιστότοπους σας μέσω του νέου Plesk Obsidian. Ένα επανασχεδιασμένο UI για μια φιλική προς το χρήστη εμπειρία και παραγωγικότητα, μια πιο ισχυρή ασφάλεια φιλοξενίας ιστοσελίδων καθώς Mod Security και Fail2ban είναι ενεργά από προεπιλογή, και μια πλήρης σειρά συνεργατικών λειτουργιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως κοινόχρηστες επαφές, ημερολόγια, εργασίες και αρχεία αποθήκευσης.

Αν ψάχνετε για έναν οικονομικό αλλά αξιόπιστο και αποτελεσματικό τρόπο φιλοξενίας του ιστότοπου σας ή του ηλεκτρονικού καταστήματος, δείτε το Shared hosting plans, ή αν χρειάζεστε μια πιο ειδική και ισχυρή λύση, έχουμε επίσης Dedicated hosting plans για όλες τις ανάγκες!

Δείτε επίσης, σχετικά με: Cloud Hosting

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.