Αξιοσημείωτα Έργα μας

Έχουμε πραγματοποιήσει διάφορα έργα πληροφορικής σε διάφορους κλάδους και μεγέθη. Ενσωματώσεις συστήματος, συνδεσιμότητα δικτύου, ανάπτυξη προσαρμοσμένου λογισμικού, ιστότοποι WordPress και υπηρεσίες cloud.

Electronic Voting

FOMCS Σύστημα Διαχείρισης Σκαφών και Ναυλώσεων

Πελάτης: ATLANTIS

Το FOMCS είναι ένα σύστημα διαχείρισης σκαφών και ναυλώσεων. Περιλαμβάνει λειτουργίες από άκρο σε άκρο, όπως μάρκετινγκ, κρατήσεις, έλεγχο ενοικιαστή, διαχείριση σκαφών, διαχείριση ναύλωσης και επεξεργασία πληρωμών. Μέσω του FOMCS API , οι πελάτες της FOMCS – χειριστές και ιδιοκτήτες σκαφών – μπορούν να διαθέσουν το στόλο τους για κράτηση σε οποιαδήποτε διαδικτυακή αγορά για ενοικίαση σκαφών ή ακόμα και για πωλήσεις.

Αποκλειστική Παραγωγή Λογισμικού για την Ανάλυση PSC Επιθεωρήσεων Πλοίων

Πελάτης: SQE

Μετατροπή Ανάλυσης Μεγάλου Όγκου Δεδομένων σε Επιχείρηση. Ο έλεγχος από τον κρατικό λιμένα (PSC) είναι ένα καθεστώς επιθεώρησης για τις χώρες που επιθεωρούν πλοία νηολογημένα στο εξωτερικό σε λιμένες διαφορετικούς από εκείνους του κράτους τους και λαμβάνουν μέτρα κατά των πλοίων που δεν συμμορφώνονται. Αναπτύξαμε μια πλατφόρμα λογισμικού για την παροχή PSC Performance Analytics, μιας αυτοματοποιημένης μηχανής που ενσωματώνει επικυρωμένα δεδομένα και κατάλληλη μαθηματική μοντελοποίηση για την ενίσχυση της απόδοσης και της συγκριτικής κοινής αξιολόγησης.

Electronic Voting
Electronic Voting

Ηλεκτρονική Ψηφοφορία και Εγγραφή Ομιλητών για την Βουλή των Ελλήνων

Πελάτης: Βουλή των Ελλήνων | Δήμος Αθηναίων

Η ομάδα ανάπτυξης της iBS, σχεδίασε και υλοποίησε για τα Bosch Dicentis Multimedia, Android εφαρμογή για την εγγραφή ομιλητών και την ψηφοφορία των βουλευτών στην Ελληνική Γλώσσα. Η εξέλιξη της εγγραφής ομιλητών και των ψηφοφοριών εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο (realtime) στην οθόνη του χειριστή του συστήματος, στην οθόνη του προεδρείου και κατ’ επιλογή σε όποια άλλη οθόνη αποφασισθεί. Με την έναρξη της εγγραφής ομιλητών και της ψηφοφορίας, οι Βουλευτές δηλώνουν την πρόθεση συμμετοχής τους με τη χρήση της μαγνητικής τους κάρτας περνώντας την, στη μονάδα του εδράνου Bosch Dicentis.

 

Chronometro Λογισμικό Διαχείρισης Χρόνου Ομιλητή

Πελάτης: Βουλή των Ελλήνων , Ανώτατο Δικαστήριο της Κροατίας

Σχεδιασμένο και ανεπτυγμένο από την ομάδα ανάπτυξης της iBS, το Chronometro είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση και την προβολή του διαθέσιμου και τρέχοντος χρόνου του ομιλητή στις οθόνες της αίθουσας συνεδριάσεων και σε κάθε τύπο συσκευών (Φορητούς υπολογιστές, Tablet, Έξυπνα Τηλέφωνα, Έξυπνες Τηλεοράσεις). Ο εξοπλισμός χρονοδιακόπτη μπορεί να λειτουργήσει ομαλά σε συνεχή 24ωρη λειτουργία – δεν σβήνει ποτέ. Με τη χρήση συνδέσμου HTML είναι δυνατή η προβολή του χρόνου του ομιλητή είτε στην online συνεδρία σας μέσω Zoom, Webex, Skype κ.λπ., είτε στην αίθουσα συνεδριάσεων.

Electronic Voting
Electronic Voting

Διαχείριση & Ψηφιοποίηση Αναγγελιών για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών 

Πελάτης: Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί μια εφαρμογή λογισμικού που θα επέτρεπε στους εκφωνητές να μετατρέψουν τα μηνύματα κειμένου σε φωνητικά μηνύματα (text2speech). Αυτά τα μηνύματα κειμένου συνδυάζονται με αυτοματοποιημένα δεδομένα που δίνονται μέσω των δεδομένων του αεροδρομίου ως λεπτομέρειες πτήσης, αριθμοί ζώνης και πύλες. Τα φωνητικά μηνύματα που έχουν μετατραπεί ανακοινώνονται μέσω του Bosch Praesideo στη ζώνη του συγκεκριμένου αεροδρομίου. Ο κατάλογος των εντοπισμένων προκλήσεων μεγάλωσε ώστε να περιλαμβάνει όλα τα ακόλουθα που πρέπει να αντιμετωπίσει η ομάδα ανάπτυξης:
– Εύκολη κατανόηση των Bosch Praesideo SDK
– Εξαιρετικές γνώσεις Πληροφορικής
– Ανάπτυξη ασφαλών Διαδυκτιακών Εφαρμογών που πληρούν τις απαιτήσεις του ελληνικού αεροδρομίου.

 

Ψάχνετε για έναν αξιόπιστο Συνεργάτη;
Επικοινωνήστε με την iBS!