Η Εταιρία μας

Πραγματοποιώντας τις προσδοκίες των πελατών μας βελτιώνουμε τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις συνδέονται με την τεχνολογία και τις τεχνολογίες που συνδέονται μεταξύ τους.

Εταιρία

Η iBS ιδρύθηκε το 1995 και δικαίως καθιερώθηκε ως μια σταθερά αναπτυσσόμενη εταιρεία πληροφορικής, με δυναμική παρουσία στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και διαδικτύου. Η πελατοκεντρική πολιτική, την οποία ακολουθεί η εταιρεία, είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μακροχρόνιων και επιτυχημένων συνεργασιών. Στόχος μας είναι να μοιραστούμε το όραμά μας και την τεχνολογία, έτσι ώστε οι πελάτες μας να έχουν τα εργαλεία πληροφορικής για να ανταγωνιστούν και να βγουν νικητές.

Τα βασικά ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα της iBS είναι:

  • Αξιόπιστος συνεργάτης καθώς αντιμετωπίζουμε τα έργα των πελατών μας με αγάπη και φροντίδα.
  • Στρατηγικές συνεργασίες και πιστοποιήσεις από τους μεγαλύτερους φορείς πληροφορικής.
  • Συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών τάσεων και εξελίξεων.
  • Επενδύσεις σε δραστηριότητες Ε&Α και πρωτοπόρος στη χρήση νέων μεθοδολογιών και εργαλείων πληροφορικής.

Η iBS δημιουργήθηκε ειδικά για να φέρει την καινοτομία πληροφορικής στις παραδοσιακές εμπορικές διαδικασίες εταιρειών πληροφορικής. Επειδή λειτουργούμε διαδικτυακά από άποψης πωλήσεων, εξυπηρέτησης και ανάπτυξης, η iBS δεν έχει κανένα κόστος μεταφοράς, αντιπροσωπείας ή ενοικίασης. Αυτό εξοικονομεί τους προϋπολογισμούς μας και μας επιτρέπει να προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές, διατηρώντας το υψηλότερο επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών, επιβεβαιώνοντας και πάλι ότι η iBS είναι η πιο καινοτόμος και ψηφιακά προηγμένος πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής.

Εμπιστοσύνη – Τελειότητα – Εξυπηρέτηση

Η συνεργασία με την iBS θα σας δώσει το πλεονέκτημα να απολαμβάνετε προσιτές τιμές και εγγυημένη διαθεσιμότητα.

Σημειώσεις-κλειδιά 

Με τους ελεύθερους επαγγελματίες, μπορεί να απολαμβάνετε τις χαμηλότερες τιμές, αλλά αναλαμβάνετε υψηλούς κινδύνους για τη διαθεσιμότητά τους.

Οι μεγάλοι ανάδοχοι πληροφορικής μπορούν να χειριστούν με επιτυχία κάθε είδους έργο, αλλά θα χρειαστείτε έναν σταθερό υψηλό προϋπολογισμό, πάντα διαθέσιμο.

Η συνεργασία με την iBS θα σας δώσει το πλεονέκτημα να απολαμβάνετε προσιτές τιμές και εγγυημένη διαθεσιμότητα.

Τι Κάνουμε

Θα σας βοηθήσουμε να αναβαθμίσετε τη λειτουργικότητα του συστήματός σας χρησιμοποιώντας τις τελευταίες καινοτόμες τεχνολογίες

Ανάπτυξη Λογισμικού

Η iBS προσφέρει την ανάπτυξη ισχυρού, μοναδικού λογισμικού που προορίζεται να ικανοποιήσει τις μοναδικές απαιτήσεις των πελατών. Παρέχουμε επίσης συντήρηση λογισμικού και προσαρμογή βάσει πλατφόρμας.

Ολοκλήρωση συστήματος

Δημιουργούμε πλήρως συνδεδεμένα συστήματα έτσι ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην επιχείρησή σας. Εμείς μπορούμε να βελτιώσουμε, να επανασχεδιάσουμε ή να προσαρμόσουμε
τη λύση για εσας, αντιμετωπίζοντας τυχόν ζητήματα που παρεμποδίζουν τη λειτουργικότητα του συστήματος.

Φιλοξενία cloud

Αναπτύσουμε, διαχειριζόμαστε και κλιμακώνουμε τις εφαρμογές μας με λύσεις υπολογιστικής, αποθήκευσης και δικτύωσης. Διαθέτουμε μια ισορροπημένη σειρά πόρων που υποστηρίζουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών cloud.

Οι Αρχές μας

Σεβασμός

Είμαστε έμπειροι στη γεφύρωση των
κενών μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών και επιχειρηματικών παραδόσεων. Δουλεύουμε με βάση το σεβασμό προς τις τοπικές προσεγγίσεις και επιχειρηματικές πρακτικές των επιχειρήσεων.

Ευθύνη

Δεν μένουμε μόνο στα λόγια. Στην iBS προσφέρουμε έγγραφα, αναφορές, τεχνουργήματα και άλλα απτά στοιχεία για την επαλήθευση της εξειδίκευσής μας, δεν κάνουμε ποτέ ισχυρισμούς δίχως αποδείξεις.

Βαθιά Μάθηση

Επενδύουμε σε δραστηριότητες Ε&Α και πρωτοπορούμε στη χρήση νέων μεθοδολογιών και εργαλείων πληροφορικής. Από Novell σε Linux, χρησιμοποιώντας Delphi ή Power Apps, είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή.

Εστίαση στο αποτέλεσμα

Δεν θα νιώσετε καμία διαφορά όπου κι αν βρίσκεστε. Σε σχεση με τις απαιτήσεις σας, το πλήρες έργο και οι πληροφορίες προόδου μπορούν να είναι στη διάθεσή σας όλο το εικοσιτετράωρο.

Επιλεγμένοι Πελάτες

Ψάχνετε για έναν αξιόπιστο Συνεργάτη;
Επικοινωνήστε με την iBS!