Η Εταιρία μας

Πραγματοποιώντας τις προσδοκίες των πελατών μας βελτιώνουμε τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις συνδέονται με την τεχνολογία και τις τεχνολογίες που συνδέονται μεταξύ τους.
ISO 27001 logo

ΕΤΑΙΡΙΑ

Συστήματα Πληροφορικής

Η iBS ιδρύθηκε το 1995 και δικαίως καθιερώθηκε ως μια σταθερά αναπτυσσόμενη εταιρεία πληροφορικής, με δυναμική παρουσία στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και διαδικτύου. Η πελατοκεντρική πολιτική, την οποία ακολουθεί η εταιρεία, είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μακροχρόνιων και επιτυχημένων συνεργασιών. Στόχος μας είναι να μοιραστούμε το όραμά μας και την τεχνολογία, έτσι ώστε οι πελάτες μας να έχουν τα εργαλεία πληροφορικής για να ανταγωνιστούν και να βγουν νικητές.

Τα βασικά ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα της iBS είναι:

  • Αξιόπιστος συνεργάτης καθώς αντιμετωπίζουμε τα έργα των πελατών μας με αγάπη και φροντίδα.
  • Στρατηγικές συνεργασίες και πιστοποιήσεις από τους μεγαλύτερους φορείς πληροφορικής.
  • Συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών τάσεων και εξελίξεων.
  • Επενδύσεις σε δραστηριότητες Ε&Α και πρωτοπόρος στη χρήση νέων μεθοδολογιών και εργαλείων πληροφορικής.
gnwriste thn etairia mas
Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε
Design and develop

Κύριες Δραστηριότητες

Θα σας βοηθησουμε να αναβαθμισετε τη λειτουργικοτητα του συστηματος σας χρησιμοποιωντας τις τελευταιες καινοτομες τεχνολογιες

Ανάπτυξη Λογισμικού

Η iBS αναπτύσει κάθετες λύσεις λογισμικού με σκοπό την αποτελεσματικη κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών του εκάστοτε έργου πληροφορικής

Ολοκλήρωση Συστημάτων ΙΤ

Σχεδιάζουμε, Εγκαθιστούμε και Υποστηρίζουμε πλήρη λειτουργικά Συστήματα Πληροφορικής. ανεξαρτήτου πολυπλοκότητας από την εποχή του Novell Netware έως και σήμερα!

Φιλοξενία σε Datacenter

Εξυπηρετούμε τις διαδικτυακές σας ανάγκες με λύσεις υπολογιστικής, αποθήκευσης και δικτύωσης. Οι πόροι εξοπλισμού μας υποστηρίζουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών cloud.

Επιλεγμένοι Πελάτες

our trusted clients

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.