Παραγωγή Ιστοτόπων

Ολοκληρωμένες λύσεις για Εταιρικούς ιστότοπους, διαδικτυακές πύλες και ηλεκτρονικά καταστήματα για επαγγελματίες και επιχειρήσεις που επιδιώκουν την μετάβαση σε νέους τρόπους συνεργασίας και επικοινωνίας με πελάτες και συνεργάτες.

Ο εταιρικός ιστότοπος αποτελεί την εικόνα της της επιχείρησής σας στον κόσμο, στους εν δυνάμει πελάτες σας. Η κατασκευή ιστοσελίδας (website) διασφαλίζει τη μόνιμη προβολή και διαφήμιση της εταιρείας σας. Καθιστά εύκολη και άμεση την παρουσίαση των υπηρεσιών, των προϊόντων σας, καθώς και των δράσεων της εταιρείας σας.

isotimies nomismaton
ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

Επιλογή νομίσματος απο τον επισκέπτη, με αυτόματο υπολογισμό ισοτιμίας και αποθήκευση για επόμενη φορά. Πολλές δυνατότητες αναλόγως αναγκών διαδικτυακού τόπου.

paragogi istotopon poliglosso
ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΟΣ

Πολύγλωσσος – χωρίς να χρειάζεται να τον μεταφράσεις. Η πιστότητα μετάφρασης και οι δυνατότητες βελτιστοποίησης εξαρτάται από τον τύπο της συνδρομής

paragogi istotopon maps
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Χρήση παγκόσμιου χάρτη για την εμφάνιση κάθε λογής πληροφορίας (pins) χωρίς χρέωση λόγω επισκεψιμότητας ή πλήθος προέλευσης (websites) των επιθυμητών σημείων (pins)

ibs user
360 FPV Video & vr tour

360 FPV Video με εξωτερικά aerial πλάνα με χρήση drone ή και ελικοπτέρου. VR Tour μέχρι 500m2 με στάσεις καταγραφής και ετικέτες με πληροφορίες ή συνδέσμους

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

web icon design 2

Υλοποίηση Ιστοτόπων

Υλοποίηση ιστοτόπου με μοντέρνο, ευέλικτο περιβάλλον χρήστη ώστε να προβάλλεται σωστά σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης και σε κάθε τύπου οθόνη.

γρηγορο και ευχρηστο

βελτιστοποιημενο για κινητα

βασισμενο στο wordpress

web icon code 2 1

Δημιουργία Περιεχομένου

Δημιουργία Περιεχομένου από μηδενική βάση. Ξεκινώντας από τον καθορισμό των αναγκών έως και την παρθενογένεση του περιεχομένου, για κάθε κατηγορία αγοράς & βιομηχανίας.

ευκολη διαχειριση περιεχομενου

δημιουργια περιεχομενου απο το μηδεν

φιλικο προσ τισ μηχανεσ αναζητησης

Τεχνική Υποστήριξη Δικτύων Υπολογιστών

Χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη; Βαρεθήκατε να περιμένετε; Θέλετε να αλλάξετε server; Θέλετε να συνδέσετε online το κεντρικό με τα υποκαταστήματά σας; Μήπως το δίκτυο σας χρειάζεται αναβάθμιση – επέκταση. Αντιμετωπίζετε προβλήματα ασφάλειας; Χάσατε δεδομένα;

Συντήρηση Ιστοτόπου με WordPress

Η προληπτική συντήρηση του ιστοτόπου σας είναι απαραίτητη για να διατηρείται ασφαλής και σε κατάσταση καλής λειτουργίας.

Η εγκατάσταση των πιο πρόσφατων ενημερώσεων λογισμικού και η διατήρηση του πυρήνα του WordPress ενήμερου, συμπεριλαμβανομένου του θέματος (theme), των πολλών πρόσθετων (plugins), καθώς επίσης του εξυπηρετητή, είναι μείζονος σημασίας!

10 συνήθη ζητήματα ασφάλειας του WordPress και πώς να τα λύσετε

Το WordPress είναι το πιο δημοφιλές CMS παγκοσμίως, τροφοδοτώντας πάνω από το 40% όλων των ιστότοπων στο διαδίκτυο. Είναι ένα έργο ανοιχτού κώδικα, που σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει στην ανάπτυξή του. Επειδή χρησιμοποιείται ευρέως, είναι ο συνήθης στόχος για τους χάκερ. Η εξοικείωση για θέματα ασφάλειας του WordPress και τη λήψη μέτρων για την αποτροπή τους, αποτελεί τον θεμελιώδη λίθο επιβίωσης για τους ιδιοκτήτες ιστότοπων.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αναβάθμιση ή Νέος;
O ανανεωμένος ιστότοπός σας ΑΜΕΣΑ δημοσιευμένος!

Με την ΠΡΟΣΦΟΡΑ μας για τον ΝΕΟ ιστότοπό σας εξασφαλίζουμε
άμεση δημοσίευση και οικονομία.

Μέθοδοι Ανάπτυξης Λογισμικού

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Σχεδιάζουμε φιλικές προς το χρήστη διεπαφές λογισμικού για κάθε τύπου συσκευή. Πλήρεις λειτουργικές ανεξαρτήτου περιβάλλοντος χρήσης.

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Λαμβάνοντας ως ελάχιστη προδιαγραφή την συνέχιση της υλοποίησης ανεξαρτήτου ατόμων, εξασφαλίζουμε την βιωσιμότητα του έργου λογισμικού

ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ

Προσαρμόζουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας το πληροφοριακό σύστημα και το συνδέουμε με όποιο άλλο περιβάλλον ζητηθεί (Web App, ERP, CRM, BOSCH κ.α.)

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΩΔΙΚΑ

Εφαρμόζουμε τις απαραίτητες τεχνικές και ενσωματώνουμε τα εργαλεία για την βελτιστοποιήση του κώδικα και την διαφανή λειτουργία του

istotopos parousiasis ekdilwshs piraeus street long jump

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Piraeus Street Long Jump

Ιστότοπος παρουσίασης της διοργάνωσης αθλητικής εκδήλωσης Piraeus Street Long Jump με κεντρικό πρωταγωνιστή τον κορυφαίο άλτη στον κόσμο Μίλτο Τεντόγλου. Ο ιστότοπος αποσκοπεί στην προβολή του προγράμματος της εκδήλωσης, των αποτελεσμάτων και των χορηγιών που αποτελούν μέρος του ετήσιου εορτασμού των Ημερών Θάλασσας του Δήμου Πειραιά .

LIVE WEBSITE

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Sportpower Αθλητικά Είδη

Ηλεκτρονικό κατάστημα βιοτεχνίας παραγωγής αθλητικών ειδών. Οι πελάτες της Sport Power μπορπυν να ψάξουν με ευκολία το επιθυμητό αθλητικό είδος και με ασφαλή, εύκολο τρόπο ολοκληρώνουν τις αγορές τους, απο οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας.

LIVE WEBSITE
kataskeuh hlektronikou katasthmatos endimatwn-sportpower

Paragwgh etairikou istotopou Meknaft

ΠΡΟΒΟΛΗ

Meknaft Marine Engineering

Για την MEKNAFT που εδρεύει στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος, δημιουργήσαμε μοντέρνο, καλαίσθητο εταιρικό ιστότοπο. Ο πρωταρχικός σκοπός λειτουργίας του είναι η υψηλή εμφάνιση στις μηχανές αναζήτησης για όσους αναζητούν σχετικά με τις επισκευές πλοίων απο το εξωτερικό

LIVE WEBSITE

Παραγωγή & Ενσωμάτωση 360 FPV Video & VR Tour

ibs user

4Κ ή 360 FPV Video

Παραγωγή μονταρισμένου 4Κ, 360 FPV Video διάρκειας 90-120 sec με εξωτερικά aerial πλάνα με χρήση drone και FPV καθώς και εσωτερικού σκάφους, πλοίου, κτιρίου, εγκατάστασης, κ.α.

VR Tour

Παραγωγή VR Tour (Guided Tour) με στάσεις καταγραφής, αυτόνομες λήψεις 360, φωτογραφίες, Hyper Tags, και ενσωμάτωση σε ιστοσελίδα ή άλλο λογισμικό

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.