Παραγωγή Ιστοτόπων

Ολοκληρωμένες λύσεις για Εταιρικούς ιστότοπους, διαδικτυακές πύλες και ηλεκτρονικά καταστήματα για επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις που αναζητούν μοντέρνους τρόπους συνεργασίας με πελάτες και συνεργάτες.

Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Εκθέσεις, Εκδηλώσεις

Ναύλωση Σκαφών

FPV Video, VR Tour

Τι κάνουμε

Για περισσότερα από 15 χρόνια, η ομάδα της iBS εξελίσσει την τεχνογνωσία της σε UI σχεδιασμό και ανάπτυξη κώδικα για να γίνει ο σωστός συνεργάτης για το δικό σας έργο. Περισσότερα από 200 έργα παραγωγής ιστοτόπων έχουν παραδοθεί από την iBS σε επιχειρήσεις που ανήκουν στους κλάδους δραστηριοτήτων: της Ναυτιλίας, της Υγειονομικής Περίθαλψης, του Τουρισμού, του Λιανικού Εμπορίου, της Βιομηχανίας και του Αθλητισμού.

Οι υπηρεσίες παραγωγής ιστοτόπων αφορούν, από την δημιουργία απλών σελίδων κειμένου έως και την υλοποίηση σύνθετων διαδικτυακών εφαρμογών και εφαρμογών ηλεκτρονικών καταστημάτων. Εφαρμόζουμε στις ιστοσελίδες μας λειτουργικότητα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη, συμπεριλαμβάνοντας τον απαιτούμενο κώδικα και τις κατάλληλες προσθήκες.

Websites-Development-iBS

Γιατί WordPress

Εύκολη Διαχείριση Περιεχομένου

Γρηγορότερος Κύκλος Ανάπτυξης

Ενημερωμένες Δυνατότητες Ασφαλείας

Φιλικό ως προς το SEO

Βελτιστοποιημένο για κινητά

Το WordPress είναι ένα απλό και δωρεάν Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) με πολυάριθμα χαρακτηριστικά και άφθονες δυνατότητες προσαρμογής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη κάθε είδους ιστότοπου, είτε για μια μικρή επιχείρηση είτε για μια μεγάλη επιχείρηση.

Έχουμε εργασθεί με αυτό το CMS για περισσότερα από 10 χρόνια και αφού έχουμε αναπτύξει περισσότερους από 150+ ιστότοπους WordPress, μπορούμε να εγγυηθούμε το γεγονός ότι δεν υπάρχει άλλο CMS που μπορεί να σας προσφέρει περισσότερα οφέλη από το WordPress.

Γιατί να επιλέξετε αυτό το CMS; Τι είναι τόσο υπέροχο για το WordPress; Γιατί είναι η σωστή επιλογή για την επιχείρησή σας;

Εταιρικοί Ιστότοποι

 

 

Η ανάπτυξη εταιρικών ιστότοπων αποτελεί σημαντικό μέρος του σημερινού επιχειρηματικού κόσμου. Τα τελευταία χρόνια, η ανάπτυξη εταιρικών ιστότοπων και ο σχεδιασμός εταιρικών ιστότοπων έχουν γίνει κρίσιμα μέσο για την επιτυχία όλων των ειδών εταιρειών, από μικρές επιχειρήσεις έως πολυεθνικές εταιρείες. Ανεξάρτητα από το προϊόν, τις υπηρεσίες ή τους στόχους σας, οι εταιρείες μπορούν να προωθήσουν την ανάπτυξη μόνο όταν επεκτείνουν την πελατειακή τους βάση και το Διαδίκτυο είναι το καλύτερο μέσο για ανάπτυξη.

Εταιρικοί ιστότοποι που δημιουργούνται για να προσφέρουν ισχυρές συνεργασίες, να επιτυγχάνουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και να εκτοξεύουν τις πωλήσεις. Πιστεύουμε ότι ένας εταιρικός ιστότοπος πρέπει να είναι το καθημερινό εργαλείο για όλο το προσωπικό της εταιρίας και όχι μόνο για τον εκπρόσωπο πωλήσεων της. Εαν υλοποιηθεί σωστά ο εταιρικός ιστότοπος, μπορεί να πείσει όσους επηρεάζουν την απόφαση του τελικού πελάτη σας (π.χ. ο υπεύθυνος προμηθειών), παρέχοντας εργαλεία και ενημερωτικούς πόρους για να προσφέρετε εύκολα τα προϊόντα σας και τις υπηρεσίες

Είτε πρόκειται για εργαλεία λογισμικού για την μέτρηση και την προσαρμογή, είτε για εξειδικευμένους διαμορφωτές, ή ακόμα και παραγωγή αναφορών και εποπτικά εργαλεία – αφήστε τους ειδικούς της iBS να μεριμνήσουν για όλη τη λειτουργικότητα και καλή κατάσταση του εταιρικού ιστότοπου σας, με στόχο την βελτίωση των εταιρικών σας σχέσεων με την αρωγή της αμφίδρομης ηλεκτρονικής επικοινωνίας.

Δείγμα έργων για εταιρίκες ιστοσελίδες

Ηλεκτρονικά Καταστήματα

 

Είτε πρόκειται για πωλήσεις προϊόντων είτε για παροχή υπηρεσιών, μία αυτοματοποιημένη διαδικτυακή πύλη είναι το σωστό εργαλείο για την εδραίωση μιας μακροπρόθεσμης σχέσης με τους πελάτες σας. Το να έχετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ο τέλειος τρόπος για να συνδέσετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Αυτό επιτρέπει στα προϊόντα σας να πωλούνται στους πελάτες σας όλο το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα. Αυτό δεν είναι μόνο βολικό για τον μέσο αγοραστή, αλλά και για άτομα που εργάζονται πολλές ώρες την ημέρα και δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αγορές στο φυσικό κατάστημα.

Λαμβάνοντας ως ελάχιστη απαίτηση τις παραμέτρους χρηστικότητας (πλοήγηση, χρόνος απόκρισης, αξιοπιστία και περιεχόμενο), εξασφαλίζουμε την ευχρηστία του διαδικτυακού σας πύλης εφαρμόζοντας τι ακόλουθες λειτουργίες για την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης:

 • πλήρη, ελεγχόμενη λήψη παραγγελιών
 • πολλοί ασφαλείς τρόποι πληρωμής
 • ιστορικό λογαριασμών, αγορών και συναλλαγών
 • αναφορές, στατιστικά κ.α.

Δείγμα έργων για τα ηλεκτρονικά καταστήματα

Ειδησεογραφικές Πύλες

 

 

Οι ειδησεογραφικές πύλες είναι ένας από τους τρόπους για να ενημερωθεί κανείς ως προς τα τρέχουσα νέα, τις τεχνολογίες και τις τάσεις της αγοράς. Στην σημερινή εποχή, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν διαδικτυακή πύλη ειδήσεων ή ιστότοπο για να διαβάσουν τις τελευταίες ενημερώσεις και ειδήσεις σε όλο τον κόσμο. Είναι ευέλικτο να διαβάζετε και να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις οπουδήποτε θέλετε μέσω της διαδικτυακής πύλης ειδήσεων.

Η ανάπτυξη μιας ειδησεογραφικής πύλης επιτρέπει τη ανάρτηση δημοσιεύσεων, δελτίων τύπου, στηλών, άρθρων, ιστολογιών και άλλου περιεχομένου που σχετίζεται με ειδήσεις. Δημιουργούμε και αναπτύσσουμε καινοτόμους ιστοτόπους, μοντέρνες ειδησεογραφικές πύλες κατά παραγγελία με σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS). Παρέχουμε φιλικά προς το χρήστη σχέδια ιστότοπων για εύκολη πλοήγηση από πιθανούς αναγνώστες, καθώς και βελτιστοποιήσεις του SEO για μεγαλύτερη προβολή στις κατατάξεις σελίδων.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημοσιεύσετε τον νέο σας ειδησεογραφικό ιστότοπο, για τον ηλεκτρονικό κόσμο που σας ενδιαφέρει. Με το φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον και τις τεράστιες δυνατότητες που σας προσφέρουμε, όπως του chat, των forums, των blogs, των events, την υποστήριξη αρχείων πολυμέσων και ακόμα περισσότερα, οι ειδησεογραφικοί μας ιστότοποι, ενημερώνουν και ενώνουν τα μέλη των κοινοτήτων, ενισχύοντας την συνεργασία και την εδραίωση σχέσεων μεταξύ τους, για την ανταλλαγή εμπειριών και ιδεών.

Δείγμα έργων για ειδησεογραφικές πύλες

Προσαρμοσμένοι ιστότοποι σχετικά με τη ναύλωση σκαφών αναψυχής

Επιλέξτε το πρότυπο που προτιμάτε και σε μια εβδομάδα, θα το φέρουμε στο διαδίκτυο με το περιεχόμενό σας, έτοιμο να εξυπηρετήσει την επιχείρησή σας

SAILON360, Ιστότοπος Ναύλωσης Σκαφών Αναψυχής

SAILON360, Ιστότοπος Ναύλωσης Σκαφών Αναψυχής

Το SAILON360 συνοδεύεται από ένα σύνολο προκατασκευασμένων εσωτερικών σελίδων για τη διευκόλυνσή σας. Χρησιμοποιώντας τη δύναμη του DIVI Page Builder για να τα επεξεργαστείτε εύκολα. Διαβάστε περισσότερα

SAILONSEA, Ιστότοπος Ναύλωσης Σκαφών Αναψυχής

SAILONSEA, Ιστότοπος Ναύλωσης Σκαφών Αναψυχής

Από τον πίνακα ελέγχου της Sailonsea, έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε όλες τις κρατήσεις σας και να τις παρακολουθείτε εύκολα. Μπορείτε να προβάλετε, να διαγράψετε και να εξαγάγετε όλα τα αιτήματα κράτησης Διαβάστε περισσότερα

GOFORSAIL, Ιστότοπος Ναύλωσης Σκαφών Αναψυχής

GOFORSAIL, Ιστότοπος Ναύλωσης Σκαφών Αναψυχής

Η καινοτόμος λύση όλα σε ένα για τη διαχείριση ναυλώσεων σκαφών. Επιταχύνετε τις εργασίες γραφείου αυτοματοποιώντας τη διαδικασία ... Διαβάστε περισσότερα

MYSAILON, Ιστότοπος Ναύλωσης Σκαφών Αναψυχής

MYSAILON, Ιστότοπος Ναύλωσης Σκαφών Αναψυχής

Το πρότυπό σας θα προσαρμοστεί αυτόματα στο μέγεθος της οθόνης της συσκευής και θα εμφανίσει όλο το περιεχόμενο με αισθητικό και απλό τρόπο. Διαβάστε περισσότερα

FOREYACHT, Ιστότοπος Ναύλωσης Σκαφών Αναψυχής

FOREYACHT, Ιστότοπος Ναύλωσης Σκαφών Αναψυχής

Με τους Χάρτες μας, οι πελάτες σας μπορούν να δουν τον χάρτη των τοποθεσιών των μαρινών και όλα τα διαθέσιμα γιοτ σε κάθε μαρίνα και να κάνουν κράτηση για το γιοτ που προτιμούν. Διαβάστε περισσότερα

Παραγωγή Ιστοτόπων

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες παραγωγής ιστοτόπων, επιδιώκοντας την τεχνική αριστεία σε κάθε στάδιο της διαδικασίας ανάπτυξης.

 

 • Σχεδιασμός ιστοτόπου: με μοντέρνο, ευέλικτο περιβάλλον χρήστη ώστε να προβάλλεται σωστά σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης και σε κάθε τύπου οθόνη.
 • Παραγωγή ιστοτόπων: από το Α έως το Ω, ξεκινώντας απο την ανάλυση για τον καθορισμό των αναγκών έως την υλοποίηση και την αποτίμηση χρηστικότητας.
 • Μετάπτωση: αποκτήστε ένα νέο διαδικτυακό τόπο που θα ταιριάζει στις αυξανόμενες ανάγκες σας και εμείς θα φροντίσουμε για την ορθή μετάπτωση των δεδομένων και του περιεχομένου σας από τον προηγούμενο διαδικτυακό σας τόπο.
 • Κλιμάκωση και βελτιστοποίηση υψηλού φορτίου εργασίας – Τακτικές ενημερώσεις διαδικτυακής πύλης για βελτίωση της λειτουργικότητας.
 • Συντήρηση και υποστήριξη.

Τεχνολογίες

Εφαρμόζουμε τις καταλληλότερες τεχνολογίες για τις ανάγκες της επιχείρησής σας και διασφαλίζουμε ένα υψηλό επίπεδο εξατομίκευσης και χρηστικότητας του ιστοτόπου σας. Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη ιστοσελίδων, προσφέρουμε ανάπτυξη ιστοτόπων από το μηδέν ή και λύσεις βασισμένες σε CMS χρησιμοποιώντας WordPress.

Διασφαλίζουμε ότι η αρχιτεκτονική του ιστότοπου επιτρέπει τις αλλαγές χωρίς επιπτώσεις στις επιδόσεις του. Είτε πρόκειται για έναν μεγάλο ιστότοπο που εξυπηρετεί εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες με πολύπλοκες λειτουργίες είτε μια μικρή έξυπνη λύση, οι ειδικοί μας διασφαλίζουν ότι η επιχείρηση του πελάτη θα επωφεληθεί με μια ισχυρή εικόνα στο διαδίκτυο.

 

 • Front-end: HTML5, CSS, JavaScript
 • Back-end: PHP

Τομείς Εξειδίκευσης

Οι Υπηρεσίες Παραγωγής Ιστοτόπων της iBS έχουν εξειδικευτεί σε πολλούς κλάδους:

Ναυτιλία

Εκδηλώσεις

Κατασκευαστικές

Μεσιτικές

Πληροφορική

Κυβέρνηση

Εμπόριο

Ξενοδοχεία

Επιχειρήσεις

Υγεία

~

Ασφάλιση

Μεταφορές

Οι Αρχές μας

Σεβασμός

Είμαστε έμπειροι στη γεφύρωση των
κενών μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών και επιχειρηματικών παραδόσεων. Δουλεύουμε με βάση το σεβασμό προς τις τοπικές προσεγγίσεις και επιχειρηματικές πρακτικές των επιχειρήσεων.

Ευθύνη

Δεν μένουμε μόνο στα λόγια. Στην iBS προσφέρουμε έγγραφα, αναφορές, τεχνουργήματα και άλλα απτά στοιχεία για την επαλήθευση της εξειδίκευσής μας, δεν κάνουμε ποτέ ισχυρισμούς δίχως αποδείξεις.

Βαθιά Μάθηση

Επενδύουμε σε δραστηριότητες Ε&Α και πρωτοπορούμε στη χρήση νέων μεθοδολογιών και εργαλείων πληροφορικής. Από Novell σε Linux, χρησιμοποιώντας Delphi ή Power Apps, είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή.

Εστίαση στο αποτέλεσμα

Δεν θα νιώσετε καμία διαφορά όπου κι αν βρίσκεστε. Σε σχεση με τις απαιτήσεις σας, το πλήρες έργο και οι πληροφορίες προόδου μπορούν να είναι στη διάθεσή σας όλο το εικοσιτετράωρο.

Είστε έτοιμοι να αναπτύξετε κάτι ιδιαίτερο;

13 + 3 =