Λογισμικό Διαχείρισης Ναυλώσεων Σκαφών

Η καινοτόμος λύση ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ για τη διαχείριση ναυλώσεων σκαφών. Επιταχύνουμε τις εργασίες σας αυτοματοποιώντας τη διαδικασία ναυλώσεων και βοηθώντας σας να παρακολουθείτε τις πληρωμές σας.

  • Διαχείριση Σκαφών
  • Διαχείριση Πληρώματος
  • Πωλήσεις Σκαφών
  • Ναύλωση Σκαφών
istotopos naulwsis skafwn anapsichis
Saas συστημα διαχειρισησ ναυλωσεων σκαφων

Διαθεσιμότητα Σκαφών

Με την ολοκληρωμένη λύση λογισμικού για την Διαχείριση των Πληρωμάτων και Σκαφών αποκτάτε ΑΜΕΣΑ απο την ιστοσελίδα σας

  • προβολή των σκαφών σας
  • αναζήτηση διαθεσιμότητας
  • κράτηση και πληρωμή της ναύλωσης

Αποτελεί το ιδανικό εργαλείο λογισμικού που θα απογειώσει την λειτουργικότητα του ιστοτόπου σας.

api

Διασύνδεση με API για την ναύλωση και πώληση σκαφών

Η σύνδεση API είναι γρήγορη, εύκολη στην εφαρμογή και σας επιτρέπει να εμφανίσετε τον στόλο σκαφών σας σε έναν ή περισσότερους ιστοτόπους, με τον εκάστοτε σχεδιασμό.

Μέσω της API διασύνδεσης η επεξεργασία των αιτημάτων εμφάνισης και αναζήτησης σκαφών είναι ταχύτατη. Ο χρόνος απόκρισης μειώνεται στο ελάχιστο, καθιστώντας τα επιθυμητά δεδομένα διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή.

Η εύκολη ενσωμάτωση επιτυγχάνεται μέσω των παρεχόμενων παραδειγμάτων διαφόρων κλήσεων – αιτημάτων, καθώς επίσης με μια λίστα με όλα τα πιθανά αποτελέσματα ή σφάλματα.

diasindesi Api gia ti naulwsh kai pwlhsh skafwn

Το μόνο εργαλείο που θα χρειαστείτε

Η iBS έχει μακρά εμπειρία σε συστήματα ναύλωσης σκαφών αναψυχής και έχει την τεχνογνωσία της συνδεσιμότητας με άλλα συστήματα όπως το NauSYS. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και επιλογές, για όλους, ιδιοκτήτες χειριστές, συλλόγους και εταιρίες.

Ναύλωση Σκαφών

Δημιουργήστε πολιτικές ναυλώσεων για μονοήμερες, πολυήμερες κρατήσεις σκαφών. Διαμορφώστε ειδικούς όρους πληρωμών και πολιτικές ακυρώσεων,  τη λειτουργία ελέγχου διαθεσιμότητας με προηγμένες δυνατότητες φιλτραρίσματος για όλο το στόλο σας.

Πωλήσεις Σκαφών

Ορίστε τα προς πώληση σκάφη, κάντε προσφορές και διαχειριστείτε όλα τα βήματα πώλησης. Οι προσφορές πωλήσεων, οι παραγγελίες και οι πληρωμές παρακολουθούνται και οργανώνονται ωστέ να έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Διαχείριση Σκαφών

Η διαχείριση σκαφών πέρα από τα λεπτομερή τεχνικά χαρακτηριστικά, συλλογή φωτογραφιών & βίντεο, περιλαμβάνει και το Ημερολόγιο Υπηρεσιών Συντήρησης. Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο για τα πιστοποιητικά , την απογραφή, τις άδειες και το ημερολόγιο εργασιών.

Διαχείρηση Συνεργατών

Ελέγξτε και διαχειριστείτε τη ναυτιλιακή εταιρεία σκαφών αναψυχής σας και επιταχύνετε τις εργασίες σας.Σε ένα κεντρικό πάνελ έχετε τη διαχείριση μιας ποικιλίας διαφορετικών δεδομένων: πλήρωμα, πράκτορες, μαρίνες, διαχειριστές βάσεων και πελάτες.

Χρηματοοικονομική διαχείριση

Το πορτοφόλι της επιχείρησής σας! Καταγράφει όλες τις χρεώσεις/πιστώσεις, τις ειδοποιήσεις εκκρεμών πληρωμών και τις ληξιπρόθεσμες εισπράξεις, από όλους τους συνεργάτες σας και τα γιοτ σας. Λάβετε φιλτραρισμένες προβολές σχετικά με τα οικονομικά σας υπόλοιπα.

APIs

Δημοσιεύστε τα γιοτ σας στον ιστότοπό σας ή σε οποιαδήποτε άλλη συνδεδεμένη πύλη στο FOMCS. Το Yachts Chartering API και το Yachts for Sales API παρέχουν όλες τις λειτουργίες FOMCS στα «χέρια» σας.

Διαχείριση χρηστών

Προηγμένη διαχείριση και προσβασιμότητα χρηστών. Επιλέξτε «Ποιος και Τι» μπορεί να κάνει κάθε χρήστης και επιπλέον αναθέστε διαχείριση σε συγκεκριμένους χρήστες, για ένα ή πολλά γιοτ.

Βιβλιοθήκες / Ιδιοκτησία

Διατίθενται πλούσιες βιβλιοθήκες για χρήση που αποτελούνται από χώρες, περιοχές, μαρίνες καθώς και κατασκευαστές σκαφών και μοντέλα γιοτ. Επιπλέον, οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενημερώνονται αυτόματα από την FED και την ΕΚΤ.

Ηλεκτρονικά Φυλλάδια

Παρέχονται διαδικτυακά, φιλικά μεσιτικά ηλεκτρονικά φυλλάδια για τα σκάφη σας, με τις φωτογραφίες και τις γκαλερί των βίντεο σας. Μοιραστείτε και εκτυπώστε ηλεκτρονικά φυλλάδια για τα γιοτ σας, με το λογότυπο και τα στοιχεία της εταιρείας σας.

oloklirwmenes liseis naulwsis skafwn anapsichis
logismiko diaxeirisis skafwn anapsichis fomcs

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Τι είδους επιχείρηση διευθύνετε;

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

13 + 6 =

ιστοτοποι σκαφων αναψυχησ

Αποκτήστε άμεσα τον δικό σας μοντέρνο και πλήρη διαχειρίσιμο ιστότοπο

Προσφέρουμε έτοιμες λύσεις, σχεδιάζουμε κατά απαίτηση, δημιουργούμε ιστοτόπους που ανταποκρίνονται στις τελευταίες τάσεις του κλάδου Ναύλωσης Σκαφών Αναψυχής. Η πληθώρα των ηδη σε λειτουργία ιστοτόπων μας δίνει το πλεονέκτημα πλεύσης προς την πλήρη ικανοποίησης των αναγκών σας

Οι προσφερόμενες λύσεις προβολής των σκαφών σας διαφοροποιούνται ανάλογα με τον επιθυμητό τρόπο κράτησης και πληρωμών.

  • Καμία Αυτοματοποίηση
  • Μερική Αυτοματοποίηση
  • Πλήρη Αυτοματοποίηση

Το μόνο που θα σας ζητήσουμε είναι να ενημερώσετε τα σκάφη σας, να δημιουργήστε τους τιμοκαταλόγους σας και θα είστε ONLINE την επόμενη ημέρα!

Monternoi istotopoi skafwn anapsichis

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.