Λογισμικό Διαχείρισης Σκαφών Αναψυχής

Η καινοτόμος λύση ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ για τη διαχείριση ναυλώσεων σκαφών. Επιταχύνουμε τις εργασίες σας αυτοματοποιώντας τη διαδικασία ναυλώσεων και βοηθώντας σας να παρακολουθείτε τις πληρωμές σας.

  • Διαχείριση Σκαφών
  • Διαχείριση Πληρώματος
  • Πωλήσεις Σκαφών
  • Ναύλωση Σκαφών

Η διαχείρηση της εταιρείας σας γίνεται πιο εύκολη απο ποτέ

my.fomcs .com

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

searchingthinking female 1

Μηχανισμός Ελέγχου Διαθεσιμότητας Σκαφών

Ο Μηχανισμός Διαχείρισης Ναυλώσεων Σκαφών είναι ένας ευκολος τρόπος δημιουργίας διαδικτυακών κρατήσεων των σκαφών σας απευθείας από την ιστοσελίδα σας ή άλλες συνδεδεμένες πύλες.

Γρήγορη και εύκολη εφαρμογή

Είστε πλήρως ανεξάρτητοι όταν πρόκειται για τον ιστότοπό σας. Εφαρμόστε το στυλ, τα χρώματα τις γραμματοσειρές που προτιμάτε.

Διασύνδεση προγραμματισμού εφαρμογών (API) για ναύλωση και πωλήσεις σκαφών

Η σύνδεση API είναι γρήγορη, εύκολη στην εφαρμογή και σας επιτρέπει να εμφανίζετε τον στόλο σας ακριβώς με τον τρόπο που προτιμάτε. Με την αξιόπιστη μορφή JSON, το API επεξεργάζεται γρήγορα τα αιτήματά σας και παρέχει αποτελέσματα. Ο χρόνος απόκρισης μειώνεται στο ελάχιστο, καθιστώντας τα επιθυμητά δεδομένα διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή.

Εύκολη ενσωμάτωση

Το εγχειρίδιο API συνοδεύεται από πολλά παραδείγματα διαφόρων κλήσεων σε όλες τις υπάρχουσες γλώσσες προγραμματισμού, καθώς παρέχει και μια λίστα με όλα τα πιθανά αποτελέσματα ή σφάλματα.

what is api

API για Πύλες Σκαφών

Δημιουργήστε το marketplace που επιθυμείτε και έχετε διαθέσιμo για ναύλωση ή/και προς πώληση με όλα τα γιοτ από όλους τους ιδιοκτήτες.

API για Χειριστές Σκαφών

Συνδέστε τον εταιρικό σας ιστότοπο με τα σκάφη σας. Δημιουργήστε έσοδα από τις Εφαρμογές Διαχείρισης Σκαφών, προσφέροντας στους πελάτες σας μια αξέχαστη εμπειρία.

API για Συλλόγους Σκαφών

Όλα τα σκάφη του Συλλόγου σας από όλους τους ιδιοκτήτες είναι διαθέσιμα για ναύλωση ή πώληση σε έναν ιστότοπο. Ενεργοποιήστε τα μέλη του συλλόγου σας και κερδίστε περισσότερες συνδρομές.

Προσαρμοσμένοι ιστότοποι

Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο που να ανταποκρίνεται στις τελευταίες τάσεις του κλάδου Ναύλωσης Σκαφών Αναψυχής και να συνδέεται άμεσα με τον λογαριασμό σας στο FOMCS. Καθώς είμαστε μέρος της βιομηχανίας ναύλωσης σκαφών, μας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάζουμε ιστοσελίδες προσαρμοσμένες στις τρέχουσες τάσεις της αγοράς.

Οι τιμές διαφοροποιούνται ανάλογα με τον τρόπο που ο πελάτης σας θα κάνει κράτηση και πληρωμή. Ο πιθανός πελάτης που επισκέπτεται τον ιστότοπό σας θα ελέγξει τη διαθεσιμότητα των γιοτ και θα κάνει κράτηση:

  • Περίπτωση 1: με χρήση του συστήματος email
  • Περίπτωση 2: κάνοντας απευθείας μια κράτηση στο FOMCS
  • Περίπτωση 3: κάνοντας απευθείας μια κράτηση στο FOMCS και διαχειρίζοντας την κράτησή του μέσω του ιστότοπου του ιδιοκτήτη

Διαθέσιμες λύσεις για κάθε είδους ανάγκης

Οι τιμές υλοποίησης ιστοσελίδων ξεκινούν από 1.500€!

Ενοικιάστε και χρήσιμοποιείστε έναν προκατασκευασμένο ιστότοπο

Θέλετε να δοκιμάσετε να τρέξετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο χωρίς να ανησυχείτε;

Ενοικιάστε έναν προκατασκευασμένο ιστότοπο που είναι ήδη συνδεδεμένος με το FOMCS, ανεβάστε τα γιοτ σας και δημιουργήστε τους τιμοκαταλόγους σας. Ανέβάστε τα σκάφη σας online σε μια μόνο ημέρα!

Διαθέσιμα πλάνα για οποιοδήποτε μέγεθος επιχείρησης

5 Σκάφη 10 Σκάφη 25 Σκάφη Απεριόριστα Σκάφη

Ξεκινώντας από 100€/μήνα,συμπεριλαμβανομένων όλων !
Φιλοξενία, Ονομασία, άδεια FOMCS, Δημιουργία ιστότοπου

Ελεύθεροι επαγγελματίες

Μπορεί να απολαμβάνετε τις χαμηλότερες τιμές, αλλά παίρνετε υψηλό κίνδυνο σχετικά με τη διαθεσιμότητά τους.

Μεγάλοι Κολοσσοί

Μπορεί να χειρίζονται με επιτυχία κάθε είδους έργο, αλλά θα χρειαστείτε έναν σταθερό υψηλό προϋπολογισμό, πάντα διαθέσιμο.

Συνεργασία με την iBS

Θα σας δώσει το πλεονέκτημα να απολαμβάνετε προσιτές τιμές και εγγυημένη διαθεσιμότητα.

design or rent website for chartering yachts

Προσαρμοσμένοι ιστότοποι σχετικά με τη ναύλωση σκαφών αναψυχής

Επιλέξτε το πρότυπο που προτιμάτε και σε μια εβδομάδα, θα το φέρουμε στο διαδίκτυο με το περιεχόμενό σας, έτοιμο να εξυπηρετήσει την επιχείρησή σας

SAILON360, Ιστότοπος Ναύλωσης Σκαφών Αναψυχής

SAILON360, Ιστότοπος Ναύλωσης Σκαφών Αναψυχής

Το SAILON360 συνοδεύεται από ένα σύνολο προκατασκευασμένων εσωτερικών σελίδων για τη διευκόλυνσή σας. Χρησιμοποιώντας τη δύναμη του DIVI Page Builder για να τα επεξεργαστείτε εύκολα. Διαβάστε περισσότερα

SAILONSEA, Ιστότοπος Ναύλωσης Σκαφών Αναψυχής

SAILONSEA, Ιστότοπος Ναύλωσης Σκαφών Αναψυχής

Από τον πίνακα ελέγχου της Sailonsea, έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε όλες τις κρατήσεις σας και να τις παρακολουθείτε εύκολα. Μπορείτε να προβάλετε, να διαγράψετε και να εξαγάγετε όλα τα αιτήματα κράτησης Διαβάστε περισσότερα

GOFORSAIL, Ιστότοπος Ναύλωσης Σκαφών Αναψυχής

GOFORSAIL, Ιστότοπος Ναύλωσης Σκαφών Αναψυχής

Η καινοτόμος λύση όλα σε ένα για τη διαχείριση ναυλώσεων σκαφών. Επιταχύνετε τις εργασίες γραφείου αυτοματοποιώντας τη διαδικασία ... Διαβάστε περισσότερα

MYSAILON, Ιστότοπος Ναύλωσης Σκαφών Αναψυχής

MYSAILON, Ιστότοπος Ναύλωσης Σκαφών Αναψυχής

Το πρότυπό σας θα προσαρμοστεί αυτόματα στο μέγεθος της οθόνης της συσκευής και θα εμφανίσει όλο το περιεχόμενο με αισθητικό και απλό τρόπο. Διαβάστε περισσότερα

FOREYACHT, Ιστότοπος Ναύλωσης Σκαφών Αναψυχής

FOREYACHT, Ιστότοπος Ναύλωσης Σκαφών Αναψυχής

Με τους Χάρτες μας, οι πελάτες σας μπορούν να δουν τον χάρτη των τοποθεσιών των μαρινών και όλα τα διαθέσιμα γιοτ σε κάθε μαρίνα και να κάνουν κράτηση για το γιοτ που προτιμούν. Διαβάστε περισσότερα

Το μόνο εργαλείο που θα χρειαστείτε

Η iBS έχει μακρά εμπειρία σε συστήματα ναύλωσης σκαφών αναψυχής και έχει την τεχνογνωσία της συνδεσιμότητας με άλλα συστήματα όπως το NauSYS. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και επιλογές, για όλους, ιδιοκτήτες χειριστές, συλλόγους και εταιρίες.

Ναύλωση Σκαφών

Δημιουργήστε τιμοκαταλόγους για μονοήμερες, πολυήμερες ναυλώσεις, πληρωμές και πολιτικές ακυρώσεων. Αρχικοποιήστε τη λειτουργία ελέγχου διαθεσιμότητας με προηγμένες δυνατότητες φιλτραρίσματος για όλο το στόλο σας.

Πωλήσεις Σκαφών

Δημοσιεύστε τα σκάφη σας προς πώληση στον ιστότοπό σας και σε άλλες Πύλες πωλήσεων σκαφών. Οι προσφορές πωλήσεων, οι παραγγελίες και οι πληρωμές σας θα παρακολουθούνται και θα οργανώνονται ωστέ να έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Διαχείριση Σκαφών

Η διαχείριση σκαφών παρέχει λεπτομερή τεχνικά χαρακτηριστικά, απογραφή, άδειες & πιστοποιητικά, γκαλερί φωτογραφιών & βίντεο. Συμπεριλαμβάνονται επίσης το Ημερολόγιο Υπηρεσιών Συντήρησης Σκαφών και το ημερολόγιο εργασιών.

Διαχείρηση Συνεργατών

Ελέγξτε και διαχειριστείτε τη ναυτιλιακή εταιρεία σκαφών αναψυχής σας και επιταχύνετε τις εργασίες σας.Σε ένα κεντρικό πάνελ έχετε τη διαχείριση μιας ποικιλίας διαφορετικών δεδομένων: πλήρωμα, πράκτορες, μαρίνες, διαχειριστές βάσεων και πελάτες.

Χρηματοοικονομική διαχείριση

Το πορτοφόλι της επιχείρησής σας! Καταγράφει όλες τις χρεώσεις/πιστώσεις, τις ειδοποιήσεις εκκρεμών πληρωμών και τις ληξιπρόθεσμες εισπράξεις, από όλους τους συνεργάτες σας και τα γιοτ σας. Λάβετε φιλτραρισμένες προβολές σχετικά με τα οικονομικά σας υπόλοιπα.

APIs

Δημοσιεύστε τα γιοτ σας στον ιστότοπό σας ή σε οποιαδήποτε άλλη συνδεδεμένη πύλη στο FOMCS. Το Yachts Chartering API και το Yachts for Sales API παρέχουν όλες τις λειτουργίες FOMCS στα «χέρια» σας.

Διαχείριση χρηστών

Προηγμένη διαχείριση και προσβασιμότητα χρηστών. Επιλέξτε «Ποιος και Τι» μπορεί να κάνει κάθε χρήστης και επιπλέον αναθέστε διαχείριση σε συγκεκριμένους χρήστες, για ένα ή πολλά γιοτ.

Βιβλιοθήκες / Ιδιοκτησία

Διατίθενται πλούσιες βιβλιοθήκες για χρήση που αποτελούνται από χώρες, περιοχές, μαρίνες καθώς και κατασκευαστές σκαφών και μοντέλα γιοτ. Επιπλέον, οι συναλλαγματικές ισοτιμίες ενημερώνονται αυτόματα από την FED και την ΕΚΤ.

Ηλεκτρονικά Φυλλάδια

Παρέχονται διαδικτυακά, φιλικά μεσιτικά ηλεκτρονικά φυλλάδια για τα σκάφη σας, με τις φωτογραφίες και τις γκαλερί των βίντεο σας. Μοιραστείτε και εκτυπώστε ηλεκτρονικά φυλλάδια για τα γιοτ σας, με το λογότυπο και τα στοιχεία της εταιρείας σας.

female showing 1

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Τι είδους επιχείρηση διευθύνετε;

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

2 + 15 =

Οργανώστε την Εταιρεία σας

Συνδεθείτε με πελάτες

Δημοσιεύστε τα σκάφη σας στο διαδίκτυο

Επιταχύνετε την εργασίας σας