Τα Νέα μας / Ανακοινώσεις

ibs.gr, ο εταιρικός μας ιστότοπος

από | 1 Οκτ 2015 | Νέα

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι σήμερα δημοσιεύσαμε τον νέο μας εταιρικό ιστότοπο! Αποτελεί ίσως την πλέον ολοκληρωτική αναβάθμιση που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής  με πολλές νέες δυνατότητες και χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα:

  • Responsive Design – δηλαδή προσαρμογή της εμφάνισης του περιεχομένου ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης του επισκέπτη.
  • Εκδήλωση ενδιαφέροντος επισκέπτη – σε κάθε σχεδόν σελίδα του ιστότοπου δίνεται η δυνατότητα γρήγορης ενημέρωσής μας για το ενδιαφέρον σας.
  • Περιοχή πελατών και ηλεκτρονικό κατάστημα συνδρομητικών υπηρεσιών – Αφορά ίσως τη σημαντικότερη τροποποίηση του νέου μας ιστότοπου. Από σήμερα μπορείτε να να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε  για τις συναλλαγές, τις υπηρεσίες και τα συμβόλαια υποστήριξης που έχετε με την εταιρεία μας.
  • Αιτήματα Τεχνικής Υποστήριξης – είτε είστε ήδη πελάτης μας είτε όχι, μπορείτε να ανοίξετε εύκολα και γρήγορα ένα νέο αίτημα τεχνικής υποστήριξης. Απλά επιλέξτε ποιο τμήμα αφορά, εάν δηλαδή πρόκειται για θέμα Development ή δικτύωσης – λειτουργίας του υπολογιστή σας.

Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε 100% έτοιμοι, καθώς δεν έχουμε ανεβάσει όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, ενώ είναι επίσης πιθανό τα αυτοματοποιημένα μηνύματα που τυχόν θα λάβετε να μην είναι ακόμη στην τελική τους μορφή. Ο λόγος που βγήκαμε νωρίτερα στον «αέρα» είστε όλοι Εσείς, οι συναλλασσόμενοι με την εταιρεία μας, που συνεχώς μας ρωτούσατε πότε θα είναι έτοιμο, αλλά και όλοι Εσείς που όλον αυτόν τον καιρό θέλατε να μας γνωρίσετε και να μάθετε ποιοι είμαστε!

Σύντομα λοιπόν, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη και τις δικές σας παρατηρήσεις, θα ολοκληρώσουμε το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα προσδοκώντας να είναι το ευκολότερο στην χρήση e-shop υπηρεσιών πληροφορικής στην Ελλάδα! Μην διστάσετε να μας πείτε την γνώμη σας, είναι σημαντική για εμάς! Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν γενικές ενημερώσεις αλλά και ειδικές προσθήκες για την λειτουργία και τις δυνατότητες της Περιοχής Πελατών.

Βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας για Εσάς! Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!

Δείτε επίσης, σχετικά με: Wordpress Εταιρικός Ιστότοπος

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.