Υπηρεσίες IT

Ολοκληρωμένη λύση για το σύγχρονο γραφείο και την επιχείρηση. Παρέχουμε τα κατάλληλα εργαλεία παραγωγικότητας για την απόδοση, κινητικότητα, αξιοπιστία και ασφάλεια που χρειάζονται οι ομάδες κάθε οργανισμού οποιουδήποτε μεγέθους.

ipiresies it image
SaaS Logos
diasfalisi logismikwn se sistimata pliroforikis

συστηματα πληροφορικησ

Δημιουργούμε πλήρως λειτουργικά συστήματα πληροφορικής, ώστε να μπορείτε να εστιάζετε μόνο στην Επιχείρησή Σας

Οι υπηρεσίες συντήρησης που παρέχει η ομάδα της iBS διασφαλίζουν ότι το λογισμικό και o εξοπλισμός σας θα λειτουργούν με σταθερό και αξιόπιστο τρόπο. Μπορούμε να βελτιώσουμε ή να προσαρμόσουμε το πληροφοριακό σας σύστημα, αντιμετωπίζοντας κάθε λογής ζητήματα που ενοχλούν ή παρεμποδίζουν την απόδοση και τη λειτουργικότητα του.

Υποστήριξη Λογισμικού

Ως παραγωγοί λογισμικού γνωρίζουμε πως να φροντίζουμε γενικότερα τα λογισμικά

Προσφέρουμε υπηρεσίες υποστήριξης 1ου, 2ου και 3ου επιπέδου για εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί από την iBS ή από οποιονδήποτε τρίτο προμηθευτή. Η ομάδα της iBS θα σας βοηθήσει με προβλήματα οποιουδήποτε επιπέδου πολυπλοκότητας – από την παροχή λύσεων και επείγουσες επιδιορθώσεις μέχρι έλεγχο ασφαλείας και βελτιώσεις εφαρμογών

ypiresies ypostiriksis logismikou
ipiresies it epopteia kai parakolouthisi leitourgias eksoplismou

Υποστhριξη εξοπλισμου

Εποπτεία και παρακολούθηση της λειτουργίας του εξοπλισμού σας με έγκαιρη προειδοποίηση σε περίπτωση προβλήματος

Εικοσιτετράωρη παρακολούθηση του εξοπλισμού και της συνολικής απόδοσης του συστήματος για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του. Η ομάδα υποστήριξης ειδοποιείται εγκαίρως όταν το σύστημά σας ξεπεράσει τα προκαθορισμένα όρια λειτουργίας (μνήμη, δίσκος, κ.α.) ώστε να αποφύγει την παύση λειτουργίας του.

συνδεσιμοτητα & δικτυωση

Διασφαλίζουμε την λειτουργικότητα για κάθε τύπου εξοπλισμό για το μαγαζί, γραφείο, βιοτεχνία, εργοστάσιο και πλοίο.

Ενοποίηση τεχνικών υπηρεσιών για υπολογιστές, εξυπηρετητές, δρομολογητές, εκτυπωτές, για κάθε είδους συστήματος πληροφορικής. Είτε χρησιμοποιείτε υπολογιστή, είτε tablet ή και κινητό τηλέφωνο, εξασφαλίζουμε συνεχή σύνδεση με τον εξυπηρετητή της εταιρείας σας, ώστε να δουλεύετε απρόσκοπτα σε όλες τις πλατφόρμες.

kataskeui logismikwn kai istotopwn

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας έργο. Ακόμη και εάν όχι ακόμη, ξεκάθαρες οι ανάγκες υλοποίησης, ζητήστε μια ΔΩΡΕΑΝ συνεδρία με τον Αναλυτή μας