Τεχνική Υποστήριξη

Στην iBS επιδιώκουμε να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους τους συνεργάτες μας. Για μας η «εξυπηρέτηση πελατών» ξεκινάει ουσιαστικά αμέσως μετά την πώληση. Γι’ αυτό και φροντίζουμε να είμαστε πάντοτε δίπλα σας, με κάθε τρόπο και τη δυνατότερη ομάδα πιστοποιημένων μηχανικών πληροφορικής.

ISO 27001 logo
ibs texniki upostiriki logos
ibs vasi gnoseon
Βάση Γνώσεων (KB)

Τεχνικά άρθρα, οδηγίες με παραδείγματα που εμπλουτίζεται συνεχώς. Αναζητήσετε τις πληροφορίες που ζητάτε για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και προιόντα από την iBS.

ibs aitima ipostirikis
Αίτημα Υποστήριξης

Υποβολή αιτημάτων τεχνικής υποστήριξης. Στη περιοχή πελατών, μπορείτε να δείτε την πορεία εξέλιξης του αιτήματός σας καθώς επίσης τα προιόντα και τις υπηρεσίες σας.

ibs zontani sinomilia
Ζωντανή Συνομιλία

Χρειάζεστε περισσότερες διευκρινήσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας; Μιλήσετε τώρα ζωντανά (live chat) με κάποιον εκπρόσωπό μας και λάβετε άμεση απάντηση.

ibs phone

Τηλεφωνική Υποστήριξη

Μιλήστε απευθείας με κάποιον εκπρόσωπό μας καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο στον αριθμό +30.210.4224.242 (Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Ρωσικά & Τούρκικα)

+30 210 4224 242

kataskeui logismikwn kai istotopwn
eksoplismos pliroforikis gia etairies epaggelmatiew
Equipment Logos

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας έργο. Ακόμη και εάν όχι ακόμη, ξεκάθαρες οι ανάγκες υλοποίησης, ζητήστε μια ΔΩΡΕΑΝ συνεδρία με τον Αναλυτή μας