Τεχνική Υποστήριξη Συστημάτων Πληροφορικής

Στην iBS επιδιώκουμε να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους τους συνεργάτες μας. Για μας η «εξυπηρέτηση πελατών» ξεκινάει ουσιαστικά αμέσως μετά την πώληση. Γι’ αυτό και φροντίζουμε να είμαστε πάντοτε δίπλα σας, με κάθε τρόπο και τη δυνατότερη ομάδα πιστοποιημένων μηχανικών πληροφορικής.

ISO 27001 logo

ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΤΟΥΣ

ΙΤ Υπηρεσίες & Τεχνική Υποστήριξη στην Ναυτιλία

Για όποιο τεχνικό ζήτημα ή ανάγκη εγκατάστασης εξοπλισμού πληροφορικής, έχουμε την καταλληλότερη λύση. Είτε απομακρυσμένα είτε στο λιμάνι, καράβι, σκάφος, ο εξειδικευμένος τεχνικός Πληροφορικής θα δώσει ΑΜΕΣΑ λύση.

image 519
ibs texniki upostiriki logos

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

Χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη για το εταιρικό σας δίκτυο υπολογιστών; Χρειάζεται να αντικαταστήσετε τον Server; Θέλετε ασφαλή απομακρυσμένη  σύνδεση (VPN) με το κεντρικό, με τα υποκαταστήματά σας; Αντιμετωπίζετε προβλήματα ασφάλειας και η θωράκιση των δεδομένων σας είναι απαραίτητη; Χρειάζεστε εταιρικό Web Site; Χρειάζσετε VoIP τηλεφωνικό κέντρο; Αναζητάτε έμπιστους και έμπειρους συνεργάτες μηχανοργάνωσης;

Ειδικευόμαστε

Ειδικότητά μας η παροχή τεχνικής υποστήριξης και υπηρεσιών εγκατάστασης – διαχείρισης και συντήρησης δικτύων. Υποστηρίζουμε και δίνουμε λύσεις σε κάθε δίκτυο χρησιμοποιώντας ένα μείγμα τεχνολογιών αποτελούμενο από servers και σταθμούς εργασίας με λειτουργικά συστήματα Windows, Linux και Mac OS, επιτυγχάνοντας το βέλτιστο βαθμό απόδοσης των επενδύσεων σας.

ibs vasi gnoseon
Βάση Γνώσεων (KB)

Τεχνικά άρθρα, οδηγίες με παραδείγματα που εμπλουτίζεται συνεχώς. Αναζητήσετε τις πληροφορίες που ζητάτε για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και προιόντα από την iBS.

ibs aitima ipostirikis
Αίτημα Υποστήριξης

Υποβολή αιτημάτων τεχνικής υποστήριξης. Στη περιοχή πελατών, μπορείτε να δείτε την πορεία εξέλιξης του αιτήματός σας καθώς επίσης τα προιόντα και τις υπηρεσίες σας.

ibs zontani sinomilia
Ζωντανή Συνομιλία

Χρειάζεστε περισσότερες διευκρινήσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας; Μιλήσετε τώρα ζωντανά (live chat) με κάποιον εκπρόσωπό μας και λάβετε άμεση απάντηση.

ibs phone

Τηλεφωνική Υποστήριξη

Μιλήστε απευθείας με κάποιον εκπρόσωπό μας καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο στον αριθμό +30.210.4224.242 (Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Ρωσικά & Τούρκικα)

+30 210 4224 242

kataskeui logismikwn kai istotopwn

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.