Ανάπτυξη Προσαρμοσμένου Λογισμικού

Αποκτήστε ολοκληρωμένη ανάπτυξη λογισμικού με βάση το αίτημά σας για το ποιοτικότερο αποτέλεσμα. Θα βοηθήσουμε στην αναβάθμιση της λειτουργικότητας του συστήματός σας χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες καινοτόμες τεχνολογίες.

Τι κάνουμε

Η iBS προσφέρει υπηρεσίες υλοποίησης λογισμικού, δημιουργεί εφαρμογές λογισμικού προσαρμοσμένες απόλυτα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών της. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό γνωρίζοντας καλά τις απαιτήσεις της αγοράς, προσφέρει αποδοτικές λύσεις σύμφωνα με τις προσδοκίες των πελατών, διατηρώντας πάντοτε τις εργασίες εντός χρονικών ορίων και προϋπολογισμού. Πέρα από την ολοκληρωμένη υλοποίηση λογισμικού, παρέχουμε υπηρεσίες συντήρησης και προσαρμογής του λογισμικού σε κάθε τύπου λειτουργικό σύστημα, σε κάθε τύπου συσκευή.

Κατά την διάρκεια της πολυετούς εμπειρίας και ενασχόλησής μας με διάφορους κλάδους, η iBS έχει καταφέρει να αποκτήσει υψηλό γνωστικό υπόβαθρο για την ιδιότυπη φύση των εκάστοτε επιχειρήσεων, με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να προσφέρει μια άκρως επαγγελματική προσέγγιση κατά περίπτωση. Σας παρουσιάζουμε λύσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε έτοιμο προϊόν λογισμικού. Έχοντας ολοκληρώσει πολλά έργα λογισμικού και έχοντας εξασφαλίσει αυτοματοποιημένες υπηρεσίες για εκατοντάδες πελάτες μας, είμαστε ειδικοί σε:

  • Προσαρμογή χρήσης για επαγγελματικό εξοπλισμό της Bosch (Praesideo, BVMS and Dicentis Android Multimedia Devices).
  • Αναφορές, εργαλεία KPIs, προσαρμοσμένες διαδικτυακές εφαρμογές για τον τομέα της ναυτιλίας.
  • Εφαρμογή κρατήσεων για σκάφη αναψυχής.

Επιπλέον, έχουμε αποκτήσει εμπειρία στον κλάδο του Τουρισμού (Σύστημα Διαχείρισης Εκδρομών) και στην συνδεσιμότητα API, ενώ πάντα προσβλέπουμε σε νέες ευκαιρίες που θα ακονίσουν το μυαλό μας.

Εμπιστοσύνη – Τελειότητα – Εξυπηρέτηση

Η συνεργασία με την iBS θα σας δώσει το πλεονέκτημα να απολαμβάνετε προσιτές τιμές και εγγυημένη διαθεσιμότητα.

Σημειώσεις-κλειδιά 

Με τους ελεύθερους επαγγελματίες, μπορεί να απολαμβάνετε τις χαμηλότερες τιμές, αλλά αναλαμβάνετε υψηλούς κινδύνους για τη διαθεσιμότητά τους.

Οι μεγάλοι ανάδοχοι πληροφορικής μπορούν να χειριστούν με επιτυχία κάθε είδους έργο, αλλά θα χρειαστείτε έναν σταθερό υψηλό προϋπολογισμό, πάντα διαθέσιμο.

Η συνεργασία με την iBS θα σας δώσει το πλεονέκτημα να απολαμβάνετε προσιτές τιμές και εγγυημένη διαθεσιμότητα.

Ανάπτυξη Λογισμικού

Προσφέρουμε τόσο την παροχή ορισμένων υπηρεσιών όσο και την ολοκληρωμένη υλοποίηση λογισμικού, επιδιώκοντας την τεχνική αριστεία σε κάθε στάδιο της αναπτυξιακής διαδικασίας.

Με προσοχή  και μέριμνα απέναντι στις επιχειρήσεις των πελατών μας, η iBS είναι έτοιμη να οργανώσει αποτελεσματικά και την εξωτερική ανάθεση ανάπτυξης λογισμικού σας και να δημιουργήσει μια ειδική ομάδα επαγγελματιών πληροφορικής οποιουδήποτε μεγέθους με ευέλικτους όρους για offshore έργα και έργα προσαρμοσμένης ανάπτυξης λογισμικού.

Είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε έργα σε οποιαδήποτε τεχνολογία, πληρώντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών. Το εύρος του έργου συζητείται και συμφωνείται στα αρχικά στάδια με μια σαφή και ειλικρινή συζήτηση για όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα.

Τεχνολογίες

Χρησιμοποιούμε διάφορες τεχνολογίες ανάπτυξης λογισμικού και δεσμευόμαστε να συμβαδίζουμε με τις τελευταίες τάσεις, εργαλεία και τεχνολογίες της ανάπτυξης λογισμικού. Έχουμε υψηλή κατάρτιση στην υλοποίηση λογισμικού και παρέχουμε ποιοτικές εφαρμογές με χρήση των παρακάτω τεχνολογιών:

  • Back-end: .NET, C#, PHP (Laravel)
  • Mobile: Java, REACT
  • Frontend: HTML5, CSS3, JavaScript
  • Βάσεις Δεδομένων: Ms SQL Server, MySQL

Εξασφαλίζουμε ότι η αρχιτεκτονική ενός λογισμικού επιτρέπει αλλαγές χωρίς επίπτωση στην απόδοσή του.

Τομείς Εξειδίκευσης

Οι Υπηρεσίες Παραγωγής Ιστοτόπων της iBS έχουν εξειδικευτεί σε πολλούς κλάδους:

Ναυτιλία

Εκδηλώσεις

Κατασκευαστικές

Μεσιτικές

Πληροφορική

Κυβέρνηση

Εμπόριο

Ξενοδοχεία

Επιχειρήσεις

Υγεία

~

Ασφάλιση

Μεταφορές

Οι Αρχές μας

Σεβασμός

Είμαστε έμπειροι στη γεφύρωση των
κενών μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών και επιχειρηματικών παραδόσεων. Δουλεύουμε με βάση το σεβασμό προς τις τοπικές προσεγγίσεις και επιχειρηματικές πρακτικές των επιχειρήσεων.

Ευθύνη

Δεν μένουμε μόνο στα λόγια. Στην iBS προσφέρουμε έγγραφα, αναφορές, τεχνουργήματα και άλλα απτά στοιχεία για την επαλήθευση της εξειδίκευσής μας, δεν κάνουμε ποτέ ισχυρισμούς δίχως αποδείξεις.

Βαθιά Μάθηση

Επενδύουμε σε δραστηριότητες Ε&Α και πρωτοπορούμε στη χρήση νέων μεθοδολογιών και εργαλείων πληροφορικής. Από Novell σε Linux, χρησιμοποιώντας Delphi ή Power Apps, είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή.

Εστίαση στο αποτέλεσμα

Δεν θα νιώσετε καμία διαφορά όπου κι αν βρίσκεστε. Σε σχεση με τις απαιτήσεις σας, το πλήρες έργο και οι πληροφορίες προόδου μπορούν να είναι στη διάθεσή σας όλο το εικοσιτετράωρο.

Είστε έτοιμοι να αναπτύξετε κάτι ιδιαίτερο;

10 + 7 =