Ανάπτυξη Λογισμικού

Αναπτύσσουμε ψηφιακά προϊόντα και προσφέρουμε υπηρεσίες από τη σύλληψη της ιδέας, τη σχεδίαση πρωτοτύπων, την ανάπτυξη του λογισμικού μέχρι και την ασφαλή λειτουργία στο cloud. Υπηρεσίες Ανάλυσης, Σχεδίασης, Ανάπτυξης κώδικα, Εκσφαλμάτωσης λογισμικού για εξειδικευμένες επιχειρησιακές ανάγκες.

Ειδικότερα έχουμε μακρά εμπειρία και εξειδίκευση σε:

  • παραγωγή SaaS προϊόντων λογισμικού
  • υλοποίηση συστημάτων ηλεκτρονικής ψηφοφορίας
  • διασύνδεση συστημάτων της BOSCH όπως Praesideo, BVMS & ?
bouli twn ellinwn
anaptiksi diadiktiakis efarmogis analisis psc epithewrisewn ploiwn
saas diasiktiakis efarmogis diaxeirisis naulosewn yachts

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

web icon design 2

Ανάπτυξη Λογισμικού

Υλοποιούμε έργα λογισμικού, με πλήρη ανάληψη της ευθύνης λειτουργίας τους. Το εύρος του εκάστοτε έργου συζητείται και συμφωνείται στα αρχικά στάδια με μια σαφή και τεκμηριωμένη συζήτηση για πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

αναλυση -συγγραφη τεχνικων προδιαγραφων

σχεδιασμοσ πρωτοτυπων

αναπτυξη κωδικα σε c#, JAVA, PHP LARAVEL

web icon code 2 1

Τεχνικές & Τεχνολογίες

Χρησιμοποιούμε διάφορες τεχνολογίες ανάπτυξης λογισμικού και δεσμευόμαστε να συμβαδίζουμε με τις τελευταίες τάσεις, εργαλεία και τεχνολογίες της ανάπτυξης λογισμικού. Εξασφαλίζουμε ότι η αρχιτεκτονική ενός λογισμικού επιτρέπει αλλαγές χωρίς επίπτωση στην απόδοσή του.

εκσφαλματωση

βασεισ δεδομενων

αναποδη μηχανικη

Μέθοδοι Ανάπτυξης Λογισμικού

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Σχεδιάζουμε φιλικές προς το χρήστη διεπαφές λογισμικού για κάθε τύπου συσκευή. Πλήρεις λειτουργικές ανεξαρτήτου περιβάλλοντος χρήσης.

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Λαμβάνοντας ως ελάχιστη προδιαγραφή την συνέχιση της υλοποίησης ανεξαρτήτου ατόμων, εξασφαλίζουμε την βιωσιμότητα του έργου λογισμικού

ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ

Προσαρμόζουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας το πληροφοριακό σύστημα και το συνδέουμε με όποιο άλλο περιβάλλον ζητηθεί (Web App, ERP, CRM, BOSCH κ.α.)

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΩΔΙΚΑ

Εφαρμόζουμε τις απαραίτητες τεχνικές και ενσωματώνουμε τα εργαλεία για την βελτιστοποιήση του κώδικα και την διαφανή λειτουργία του

ΒουλH των ΕλλHνων | ΔHμος ΑθηναIων

Ηλεκτρονική Ψηφοφορία και Εγγραφή Ομιλητών για την Βουλή των Ελλήνων

Η ομάδα ανάπτυξης της iBS, σχεδίασε και υλοποίησε για τα Bosch Dicentis Multimedia. Η εξέλιξη της εγγραφής ομιλητών και των ψηφοφοριών εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο (realtime) στην οθόνη του χειριστή του συστήματος, στην οθόνη του προεδρείου και κατ’ επιλογή σε όποια άλλη οθόνη αποφασισθεί. Με την έναρξη της εγγραφής ομιλητών και της ψηφοφορίας, οι Βουλευτές δηλώνουν την πρόθεση συμμετοχής τους με τη χρήση της μαγνητικής τους κάρτας περνώντας την, στη μονάδα του εδράνου Bosch Dicentis.

hlektroniki psifoforia kai eggrafi omilitwn gia thn bouli twn ellinwn
Saas diadiktiaki efarmogi analisis psc epitheorisewn ploiwn

SQE

Διαδικτυακή Εφαρμογή Ανάλυσης PSC Επιθεωρήσεων Πλοίων

Αναπτύξαμε πλατφόρμα λογισμικού για την παροχή PSC Performance Analytics. Πρόκειται για μια αυτοματοποιημένη μηχανή λογισμικού που ενσωματώνει επικυρωμένα δεδομένα και με κατάλληλη μαθηματική μοντελοποίηση, παράγει προβλέψεις και αναλύσεις για την πρόληψη και προετοιμασία του καραβιού πριν την επιθεώρησή του.

ATLANTIS

SaaS Διαδικτυακής Εφαρμογής Διαχείρισης Ναυλώσεων Yachts

Το FOMCS είναι ένα σύστημα διαχείρισης σκαφών και ναυλώσεων. Περιλαμβάνει λειτουργίες από άκρο σε άκρο, όπως μάρκετινγκ, κρατήσεις, έλεγχο ενοικιαστή, διαχείριση σκαφών, διαχείριση ναύλωσης και επεξεργασία πληρωμών. Μέσω του FOMCS API , οι πελάτες της FOMCS – χειριστές και ιδιοκτήτες σκαφών – μπορούν να διαθέσουν το στόλο τους για κράτηση σε οποιαδήποτε διαδικτυακή αγορά για ενοικίαση σκαφών ή ακόμα και για πωλήσεις.

fomcs systima diaxeirishs skafwn kai naulwsewn
xronometris omilitwn
IBS

Χρονομέτρης Ομιλητών – CHRONOMETRO

Το CHRONOMETRO είναι η ιδανική επαγγελματική λύση για την μέτρηση του χρόνου ομιλητών για Αίθουσες συνεδριάσεων, Πολιτικά κόμματα, Δημοτικά συμβούλια, Τοπικές Συνελεύσεις, Επαγγελματίες Διοργάνωσης Συνεδρίων. Διατίθεται ως Web App για κάθε τύπου συσκευή μα και ως συσκευή για μόνιμες εγκαταστάσεις.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Πολυετής εμπειρία στην υλοποίηση Συστημάτων Πληροφορικής

Η πολυετής εμπειρία μας ξεκινά μαζί με την έλευση των Windows 95. Απο την εποχή του Novell & Clipper μέχρι και σήμερα πάμπολα έργα Συστημάτων Πληροφορικής έχουν παραδοθεί με επιτυχία από την iBS.

Επιχειρήσεις των κλάδων Ναυτιλίας, Μεταφορών, Υγειονομικής Περίθαλψης, Τουρισμού, μα και Κυβερνητικών Οργανισμών μας εμπιστεύθηκαν την ανάπτυξη λογισμικού για την πλαισίωση των Συστημάτων Πληροφορικής τους.

ibs antonis photo

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.