Dedicated Hosting για Επαγγελματίες

Αναπτύξτε, διαχειριστείτε και κλιμακώστε εφαρμογές σας με τις λύσεις υπολογισμού, αποθήκευσης και δικτύωσης.

Μια ισορροπημένη κατανομή πόρων που υποστηρίζουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών cloud. Από προσωπικά έργα έως εταιρικές εφαρμογές, τα Shared και Dedicated Cloud Instances μας μπορούν να το χειριστούν. Εκτελέστε τις εφαρμογές σας χωρίς εκπλήξεις, το 100% της CPU αποκλειστικά για εσάς. Ο φόρτος εργασίας σας εκτελείται με κορυφαία απόδοση χωρίς απώλειες.

Γιατί Plesk

Προτείνουμε το PLESK, καθώς χρησιμοποιείται από το 84% των Διακομιστών. Η νέα έκδοση Plesk σάς παρέχει όλες τις δυνατότητες που θα περιμένατε να αποκτήσετε από μια εταιρική σουίτα συνεργασίας, με εργαλεία εργαλεία ασφάλειας και επιδόσεων για τον ιστότοπό σας, καθώς και μια πλήρη σειρά λειτουργιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως κοινόχρηστες επαφές, ημερολόγια, εργασίες και αποθήκευση αρχείων.

Γιατί αποκλειστικό vCPU

Προσφέρουμε μια ισορροπημένη αναλογία μνήμης προς αποκλειστικό CPU, κατάλληλο για μια μεγάλη ποικιλία φόρτων εργασίας. Τα ειδικά σχέδια πόρων μας διατίθενται σε διάφορες διαμορφώσεις που κυμαίνονται από 2 vCPU έως 40 vCPU, με 8 GB έως 160 GB μνήμη, ιδανικά για τυπικούς φόρτους εργασίας όπως:

  • Διακομιστές μέτριας με υψηλής επισκεψιμότητας
  • Ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου
  • Βάσεις δεδομένων μεσαίου μεγέθους
  • Εταιρικό Λογισμικό ως Υπηρεσία (SaaS)

Είναι επίσης μια καλή επιλογή εάν δεν είστε σίγουροι ποιος τύπος φιλοξενίας είναι ο καλύτερος για την εφαρμογή σας. Για φόρτο εργασίας παραγωγής όπου ο χρόνος δεν είναι ουσιώδης ή η μεταβλητή απόδοση είναι ανεκτή, θα σας προτείναμε κάποιο από τα πακέτα Shared Hosting μας.

Shared Resources

Shared Cloud Instances. Μια ισορροπημένη κατανομή πόρων που υποστηρίζουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών cloud. Είτε χρησιμοποιείτε ιστότοπο, ειδησεογραφική πύλη, εφαρμογή ιστού, οι Shared Instances είναι η προφανής επιλογή για τους περισσότερους φόρτους εργασίας.

Dedicated Resources

Μια ισορροπημένη κατανομή πόρων που υποστηρίζουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών cloud. Από προσωπικά έργα έως εταιρικές εφαρμογές, οι διακομιστές μας μπορούν να το χειριστούν. Οι Dedicated CPU instances εκτελούνται στους δικούς τους πυρήνες επεξεργαστή.

Τιμοκατάλογος Dedicated Hosting

Ελέγξτε επίσης τον τιμοκατάλογο Cloud Hosting μας

Μπόνους Υπηρεσιών Dedicated Hosting

WordPress με "Ένα Κλικ"

Πραγματικοί Πόροι

Υπηρεσίες Cloudflare

php

Πολλαπλές εκδόσεις PHP

Αντίγραφα ασφαλείας

Ενεργοποίηση SSL

Το WordPress είναι το πιο χρησιμοποιημένο CMS στον κόσμο με απεριόριστες δυνατότητες. Τα πακέτα φιλοξενίας μας παρέχουν μια έξυπνη λειτουργία εγκατάστασης με ένα κλικ.
Επειδή από GB σε GB υπάρχει διαφοροποίηση, χρησιμοποιείστε τον χώρο του σκληρού σας δίσκου όπως ακριβώς επιθυμείτε
Χρησιμοποιώντας τη δύναμη των Υπηρεσιών Cloudflare παρέχουμε την υψηλότερη ταχύτητα της εφαρμογής σας και βελτιωμένη ασφάλεια μέσω της δωρεάν ενεργοποίησής μας
Πολλαπλές εκδόσεις PHP για κάθε domain ή subdomain του διαδικτυακού πακέτου φιλοξενίας σας.
Διαθέσιμα αντίγραφα ασφαλείας για backup σε περίπτωση προβλήματος. Χρησιμοποιείστε τα για να επαναφέρετε εύκολα τα δεδομένα σας.
Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το SSL μέσω του πίνακα ελέγχου PLESK δωρεάν έτσι ώστε ο ιστότοπός σας να λειτουργεί σωστά στο https και να είναι πάντα ασφαλής.

Γιατί να επιλέξετε την IBS?

Ο επαγγελματισμός είναι το πλεονέκτημα μας.Προσφέρουμε υπηρεσίες υποστήριξης 1ου, 2ου ή 3ου βαθμού για τον φιλοξενούμενο ιστότοπο, ηλεκτρονικό κατάστημα, portal ή εφαρμογή. Η ομάδα της iBS θα λάβει υπόψιν όλες τις παραμέτρους όπως ασφάλεια, αποδοτικότητα, διαθεσιμότητα, κόστος και θα σας προτείνει ένα πλάνο φιλοξενίας ταιριαστό με τις ανάγκες σας.

Είστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε κάτι ξεχωριστό;

Γιατί σε Ελληνικά Datacenter;

Αξιόπιστες και χαμηλού κόστους λύσεις φιλοξενίας, που υποστηρίζονται από τοπικούς εμπειρογνώμονες. Οι λύσεις φιλοξενίας της iBS καλύπτουν όλες τις ανάγκες των επιχειρήσεων, ενώ προσφέρουν έως και 100% SLA και αξιόπιστες υλοποιήσεις failover.

Τομείς Εξειδίκευσης

Οι Υπηρεσίες Παραγωγής Ιστοτόπων της iBS έχουν εξειδικευτεί σε πολλούς κλάδους:

Ναυτιλία

Εκδηλώσεις

Κατασκευαστικές

Μεσιτικές

Πληροφορική

Κυβέρνηση

Εμπόριο

Ξενοδοχεία

Επιχειρήσεις

Υγεία

~

Ασφάλιση

Μεταφορές

Οι Αρχές μας

Σεβασμός

Είμαστε έμπειροι στη γεφύρωση των
κενών μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών και επιχειρηματικών παραδόσεων. Δουλεύουμε με βάση το σεβασμό προς τις τοπικές προσεγγίσεις και επιχειρηματικές πρακτικές των επιχειρήσεων.

Ευθύνη

Δεν μένουμε μόνο στα λόγια. Στην iBS προσφέρουμε έγγραφα, αναφορές, τεχνουργήματα και άλλα απτά στοιχεία για την επαλήθευση της εξειδίκευσής μας, δεν κάνουμε ποτέ ισχυρισμούς δίχως αποδείξεις.

Βαθιά Μάθηση

Επενδύουμε σε δραστηριότητες Ε&Α και πρωτοπορούμε στη χρήση νέων μεθοδολογιών και εργαλείων πληροφορικής. Από Novell σε Linux, χρησιμοποιώντας Delphi ή Power Apps, είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή.

Εστίαση στο αποτέλεσμα

Δεν θα νιώσετε καμία διαφορά όπου κι αν βρίσκεστε. Σε σχεση με τις απαιτήσεις σας, το πλήρες έργο και οι πληροφορίες προόδου μπορούν να είναι στη διάθεσή σας όλο το εικοσιτετράωρο.

Είστε έτοιμοι να αναπτύξετε κάτι ιδιαίτερο;

4 + 10 =