Τα Νέα μας / Ανακοινώσεις

Πιο σύγχρονος & εύχρηστος ο νέος ιστότοπος της iBS

από | 25 Ιαν 2013 | Νέα

Ο νέος διαδικτυακός τόπος της iBS είναι πλέον διαθέσιμος στο κοινό. Το νέο site της iBS διατηρεί το πλούσιο περιεχόμενό του με ενημέρωση για όλα τα προιόντα πληροφορικής και τις υπηρεσίες που προσφέρονται, με χρήσιμα εργαλεία: IT Calculator & Site Estimator, καθώς και με επιπλέον πληροφόρηση για τις δυνατότητες τεχνικής υποστήριξης.

Χρήσιμα Εργαλεία:

  1. IT Calculator:
    Εκτίμηση Κόστους Ετήσιας Τεχνικής Υποστήριξης για την Εταιρία σας, βάσει της υποδομής και των αναγκών σας. Μάθετε πόσο θα σας κοστίσει η Συντήρηση του εξοπλισμού σας με ή χωρίς Τηλεφωνική Υποστήριξη από την iBS. Συγκρινεται το αποτέλεσμα με αυτό που θα χρειαζόσασταν αν αναλαμβάνατε με πρόσληψη προσωπικού να καλύψετε τις ίδιες ανάγκες. Ανακαλύψτε πόσα ΕΥΡΩ μπορείτε να εκοικονομήσετε!
  2. Site Estimator:
    Αραγε πόσο μπορεί να κοστίσει ένας ιστότοπος, ενα ηλεκτρονικό κατάστημα ή ακόμη και μια διαδικτυακή εφαρμογή; Απαντώντας στις ερωτήσεις του Οδηγού Υλοποίησης Ιστοτόπων αφενος μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες σας έτσι ώστε να εκτιμήσουμε ακριβέστερα την αξία υλοποίησης και αφ’ ετέρου εσείς διαπιστώνετε αν αυτό που έχετε κατα νου είναι και κατ’ ουσία υλοποιήσιμο.

Επανασχεδιάσαμε και ενοποιήσαμε σε δύο κεντρικές ενότητες τις υπηρεσίες και τα προιόντα πληροφορικής που προσφέρουμε, με τίτλους Υπηρεσίες & Τεχνολογίες αντίστοιχα. Επίσης συγκεντρώσαμε και κατηγοριοποίησαμε όλα τα έργα που έχουμε ολοκληρώσει εως σήμερα ώστε να είναι πιο οικεία η αναζήτηση και ανάγνωσή τους.

Επίσης με την ΝΕΑ σελίδα Τεχνικής Υποστήριξης μπορείτε Αμεσα, Ευκολα και Γρήγορα να βρείτε λύση στο πρόβλημα σας:

  • Ανοίξτε ένα νέο αίτημα τεχνικής σας υποστήριξης.
  • Συνδεθείτε στη βάση γνωσεών μας και αναζητήστε οδηγία ρύθμισης, εκμάθησης, χρησιμες πληροφορίες για τα προιόντα και τις υπηρεσίες μας.

Κύριο μέλημα μας είναι η Παροχή Υπηρεσιών Τεχνικής Κάλυψης Δικτύων & Υλοποίησης Λογισμικού για τους πελάτες μας με συνέπεια την αργή ολοκλήρωση του ιστότοπου μας. Σύντομα θα πάψει να υπάρχει η ένδειξη BETA και θα ολοκληρωθεί η εννοποίηση του ηλεκτρονικού μας καταστηματος με την host2day.gr έτσι ώστε να αξιοποιήσετε πλήρως όλες τις παροχές μας.

Δείτε επίσης, σχετικά με: Εταιρικός Ιστότοπος

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.