Διάθεση, Εγκατάσταση, Υποστήριξη Hardware & Software για την Ναυτιλία

από | 5 Ιούλ 2024 | Πληροφορική

Η iBS είναι η εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων IT που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των ναυτιλιακών εταιρειών. Από το 1995 έως και σήμερα, κατανοούμε τη σημασία της τεχνολογικής υποστήριξης για την αποτελεσματική λειτουργία του στόλου σας και προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

Τι προσφέρουμε:

  • Hardware και Software: Παρέχουμε πλήρη γκάμα υλικού και λογισμικού από κορυφαίους κατασκευαστές για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες της ναυτιλιακής σας επιχείρησης. Αυτό περιλαμβάνει από servers και υπολογιστές έως εξειδικευμένο λογισμικό για τη διασφάλιση της επικοινωνίας του στόλου και των επιχειρησιακών διαδικασιών.
  • Προμήθεια Εξοπλισμού: Εξασφαλίζουμε την προμήθεια αξιόπιστου και υψηλής ποιότητας εξοπλισμού IT που είναι απαραίτητος για τη λειτουργία των πλοίων και των γραφείων σας. Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους προμηθευτές για να σας προσφέρουμε εξοπλισμό που ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις της ναυτιλιακής βιομηχανίας.
  • Βιομηχανικός Εξοπλισμός IT: Ειδικευόμαστε στην παροχή βιομηχανικού εξοπλισμού IT που μπορεί να αντεπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες του ναυτιλιακού περιβάλλοντος. Οι λύσεις μας είναι σχεδιασμένες να είναι ανθεκτικές και αξιόπιστες, εξασφαλίζοντας την αδιάλειπτη λειτουργία των συστημάτων σας.
  • Ανταλλακτικά: Παρέχουμε πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για να διασφαλίσουμε ότι ο εξοπλισμός σας παραμένει λειτουργικός και αποδοτικός. Η άμεση διαθεσιμότητα ανταλλακτικών είναι κρίσιμη για την αποφυγή διακοπών και τη διασφάλιση της συνεχούς λειτουργίας των πλοίων σας.
  • Εγκατάσταση και Παραμετροποίηση: Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την εγκατάσταση και παραμετροποίηση του εξοπλισμού και του λογισμικού σας. Εξασφαλίζουμε ότι όλα τα συστήματα είναι έτοιμα για χρήση και προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σας.

Πλαισιώνουμε και υποστηρίζουμε υφιστάμενες τεχνικές ομάδες για την συντήρηση και αντιμετώπιση προβλημάτων λειτουργίας στην εταιρία, το πλοίο.

Η iBS είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στην παροχή τεχνολογικών λύσεων για τη ναυτιλιακή βιομηχανία. Με τις υπηρεσίες μας, διασφαλίζετε την αποδοτική και απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησής σας, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στις κύριες δραστηριότητές σας με σιγουριά και ασφάλεια. Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να εξετάσουμε τις δυνατότητες συνεργασίας μας.


ΙΤ Υπηρεσίες & Τεχνική Υποστήριξη για την Ναυτιλία

image 519
Για όποιο τεχνικό ζήτημα ή ανάγκη εγκατάστασης εξοπλισμού πληροφορικής, έχουμε την καταλληλότερη λύση. Είτε απομακρυσμένα είτε στο λιμάνι, καράβι, σκάφος, ο εξειδικευμένος τεχνικός Πληροφορικής θα σας δώσει ΑΜΕΣΑ λύση. Είναι τόσο απλό!


 

Δείτε επίσης, σχετικά με: Ναυτιλία

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.