Υπηρεσίες Εν Πλω για την εγκατάσταση & υποστήριξη Συστημάτων Πληροφορικής

από | 25 Ιούν 2024 | Πληροφορική

Η iBS είναι η εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων IT που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των ναυτιλιακών εταιρειών. Από το 1995 έως και σήμερα, κατανοούμε τη σημασία της τεχνολογικής υποστήριξης για την αποτελεσματική λειτουργία του στόλου σας και προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

Τι προσφέρουμε:

  • Υπηρεσίες Εν Πλώ: Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις IT για τα πλοία σας κατά τη διάρκεια της πλεύσης τους. Αυτό περιλαμβάνει τη συνεχή υποστήριξη και την παρακολούθηση των συστημάτων επικοινωνίας και πληροφορικής για να διασφαλίσουμε ότι οι επιχειρησιακές σας λειτουργίες συνεχίζονται απρόσκοπτα, ανεξαρτήτως των συνθηκών στη θάλασσα.
  • Πλήρης Κάλυψη EMEA: Η iBS προσφέρει πλήρη κάλυψη σε EMEA. Eίμαστε σε θέση να παρέχουμε άμεση υποστήριξη και υπηρεσίες στους πελάτες μας σε αυτή την ευρεία γεωγραφική περιοχή, εξασφαλίζοντας γρήγορη και αποτελεσματική ανταπόκριση σε κάθε ανάγκη.
  • Υποστήριξη σε Λιμάνι, Δεξαμενή, Αγκυροβόλιο: Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες IT κατά τη διάρκεια της παραμονής των πλοίων σε λιμάνια, δεξαμενές και αγκυροβόλια. Αυτό περιλαμβάνει τη συντήρηση και τον έλεγχο των συστημάτων, την αναβάθμιση εξοπλισμού και την επίλυση τυχόν τεχνικών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν, εξασφαλίζοντας την ετοιμότητα του πλοίου για την επόμενη πλεύση.
  • Βοήθεια στον Υπεύθυνο του IT: Παρέχουμε υποστήριξη στους υπεύθυνους IT των ναυτιλιακών εταιρειών, προσφέροντας καθοδήγηση, συμβουλές και λύσεις για την αντιμετώπιση τεχνικών προβλημάτων και την βελτιστοποίηση της απόδοσης των συστημάτων πληροφορικής και επικοινωνίας.
  • Λύσεις για Νεόδμητα Πλοία: Αναλαμβάνουμε την παροχή και εγκατάσταση ολοκληρωμένων λύσεων IT για νεόδμητα πλοία. Από τον σχεδιασμό και την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού μέχρι την εγκατάσταση και την παραμετροποίηση των συστημάτων, διασφαλίζουμε ότι το νέο σας πλοίο είναι εξοπλισμένο με τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες τεχνολογικές λύσεις.

Πλαισιώνουμε και υποστηρίζουμε υφιστάμενες τεχνικές ομάδες για την συντήρηση και αντιμετώπιση προβλημάτων λειτουργίας στην εταιρία, το πλοίο.

Η iBS είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στην παροχή τεχνολογικών λύσεων για τη ναυτιλιακή βιομηχανία. Με τις υπηρεσίες μας, διασφαλίζετε την αποδοτική και απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησής σας, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στις κύριες δραστηριότητές σας με σιγουριά και ασφάλεια. Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να εξετάσουμε τις δυνατότητες συνεργασίας μας.


ΙΤ Υπηρεσίες & Τεχνική Υποστήριξη για την Ναυτιλία

image 519
Για όποιο τεχνικό ζήτημα ή ανάγκη εγκατάστασης εξοπλισμού πληροφορικής, έχουμε την καταλληλότερη λύση. Είτε απομακρυσμένα είτε στο λιμάνι, καράβι, σκάφος, ο εξειδικευμένος τεχνικός Πληροφορικής θα σας δώσει ΑΜΕΣΑ λύση. Είναι τόσο απλό!


 

Δείτε επίσης, σχετικά με: Ναυτιλία

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.