Αξιοσημείωτα Έργα μας

Έχουμε πραγματοποιήσει έργα πληροφορικής για διάφορους κλάδους κάθε λογής κλίμακας, όπως ολοκληρώσεις συστημάτων πληροφορικής, συνδεσιμότητας δικτύου, ανάπτυξη προσαρμοσμένου λογισμικού.
Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε

ATLANTIS

FOMCS Σύστημα Διαχείρισης Σκαφών και Ναυλώσεων

Το FOMCS είναι ένα σύστημα διαχείρισης σκαφών και ναυλώσεων. Περιλαμβάνει λειτουργίες από άκρο σε άκρο, όπως μάρκετινγκ, κρατήσεις, έλεγχο ενοικιαστή, διαχείριση σκαφών, διαχείριση ναύλωσης και επεξεργασία πληρωμών. Μέσω του FOMCS API , οι πελάτες της FOMCS – χειριστές και ιδιοκτήτες σκαφών – μπορούν να διαθέσουν το στόλο τους για κράτηση σε οποιαδήποτε διαδικτυακή αγορά για ενοικίαση σκαφών ή ακόμα και για πωλήσεις.

fomcs systima diaxeirishs skafwn kai naulwsewn
Saas diadiktiaki efarmogi analisis psc epitheorisewn ploiwn

SQE

SaaS Διαδικτυακή Εφαρμογή Ανάλυσης PSC Επιθεωρήσεων Πλοίων

Αναπτύξαμε πλατφόρμα λογισμικού για την παροχή PSC Performance Analytics. Πρόκειται για μια αυτοματοποιημένη μηχανή λογισμικού που ενσωματώνει επικυρωμένα δεδομένα και με κατάλληλη μαθηματική μοντελοποίηση, παράγει προβλέψεις και αναλύσεις για την πρόληψη και προετοιμασία του καραβιού πριν την επιθεώρησή του.

Βουλη των Ελλήνων | Δήμος Αθηναιων

Ηλεκτρονική Ψηφοφορία και Εγγραφή Ομιλητών για την Βουλή των Ελλήνων

Η ομάδα ανάπτυξης της iBS, σχεδίασε και υλοποίησε για τα Bosch Dicentis Multimedia. Η εξέλιξη της εγγραφής ομιλητών και των ψηφοφοριών εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο (realtime) στην οθόνη του χειριστή του συστήματος, στην οθόνη του προεδρείου και κατ’ επιλογή σε όποια άλλη οθόνη αποφασισθεί. Με την έναρξη της εγγραφής ομιλητών και της ψηφοφορίας, οι Βουλευτές δηλώνουν την πρόθεση συμμετοχής τους με τη χρήση της μαγνητικής τους κάρτας περνώντας την, στη μονάδα του εδράνου Bosch Dicentis.

hlektroniki psifoforia kai eggrafi omilitwn gia thn bouli twn ellinwn

Χρόνια Εμπειρίας
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη ιστοσελίδων, προσφέρουμε ανάπτυξη ιστοτόπων από το μηδέν ή και λύσεις βασισμένες σε CMS χρησιμοποιώντας WordPress.

Έργα Πληροφορικής

αρχιτεκτονικη ιστοτοπων

Διασφαλίζουμε ότι η αρχιτεκτονική του ιστότοπου επιτρέπει τις αλλαγές χωρίς επιπτώσεις στις επιδόσεις του. Ισχύει είτε πρόκειται για έναν μεγάλο ιστότοπο με πολύπλοκες λειτουργίες είτε μια μικρή έξυπνη λύση.

Πελάτες

τεχνολογιεσ

HTML5
CSS,
JavaScript
PHP
Laravel
mariaDB

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας έργο. Ακόμη και εάν όχι ακόμη, ξεκάθαρες οι ανάγκες υλοποίησης, ζητήστε μια ΔΩΡΕΑΝ συνεδρία με τον Αναλυτή μας