Αξιοσημείωτα Έργα μας

Έχουμε πραγματοποιήσει έργα πληροφορικής για διάφορους κλάδους κάθε λογής κλίμακας, όπως ολοκληρώσεις συστημάτων πληροφορικής, συνδεσιμότητας δικτύου, ανάπτυξη προσαρμοσμένου λογισμικού.
Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε
Design and develop

ATLANTIS

FOMCS Σύστημα Διαχείρισης Σκαφών και Ναυλώσεων

Το FOMCS είναι ένα σύστημα διαχείρισης σκαφών και ναυλώσεων. Περιλαμβάνει λειτουργίες από άκρο σε άκρο, όπως μάρκετινγκ, κρατήσεις, έλεγχο ενοικιαστή, διαχείριση σκαφών, διαχείριση ναύλωσης και επεξεργασία πληρωμών. Μέσω του FOMCS API , οι πελάτες της FOMCS – χειριστές και ιδιοκτήτες σκαφών – μπορούν να διαθέσουν το στόλο τους για κράτηση σε οποιαδήποτε διαδικτυακή αγορά για ενοικίαση σκαφών ή ακόμα και για πωλήσεις.

Fomcs, saas sistima diaxeirisis skafwn kai naylwsewn
saas diadiktiaki efarmogi anapisis psc epitheorisewn ploiwn

SQE

SaaS Διαδικτυακή Εφαρμογή Ανάλυσης PSC Επιθεωρήσεων Πλοίων

Αναπτύξαμε πλατφόρμα λογισμικού για την παροχή PSC Performance Analytics. Πρόκειται για μια αυτοματοποιημένη μηχανή λογισμικού που ενσωματώνει επικυρωμένα δεδομένα και με κατάλληλη μαθηματική μοντελοποίηση, παράγει προβλέψεις και αναλύσεις για την πρόληψη και προετοιμασία του καραβιού πριν την επιθεώρησή του.

Βουλη των Ελλήνων | Δήμος Αθηναιων

Ηλεκτρονική Ψηφοφορία και Εγγραφή Ομιλητών για την Βουλή των Ελλήνων

Η ομάδα ανάπτυξης της iBS, σχεδίασε και υλοποίησε για τα Bosch Dicentis Multimedia. Η εξέλιξη της εγγραφής ομιλητών και των ψηφοφοριών εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο (realtime) στην οθόνη του χειριστή του συστήματος, στην οθόνη του προεδρείου και κατ’ επιλογή σε όποια άλλη οθόνη αποφασισθεί. Με την έναρξη της εγγραφής ομιλητών και της ψηφοφορίας, οι Βουλευτές δηλώνουν την πρόθεση συμμετοχής τους με τη χρήση της μαγνητικής τους κάρτας περνώντας την, στη μονάδα του εδράνου Bosch Dicentis.

ilektroniki psifoforia kai eggrafi omilitwn gia thn vouli twn ellinwn

Χρόνια Εμπειρίας

Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στην αποπεράτωση έργων πληροφορικής ανεξαρτήτου πολυπλοκότητας

Έργα Πληροφορικής

Διασφαλίζουμε την αρχιτεκτονική του συστήματος πληροφορικής ώτσε να επιτρέπει την επέκτασή του χωρίς επιπτώσεις στις επιδόσεις του.

Πελάτες

Εταιρίες από Ναυτιλία, Μεταφορές, Διοργάνωση συνεδρίων, Νομικές, Βουλή των Ελλήνων μας έχουν εμπιστευθεί 

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.