Τα Νέα μας / Ανακοινώσεις

Περιβάλλοντα & Τεχνικές Προγραμματισμού

από | 13 Σεπ 2015 | Νέα, Πληροφορική

Πλατφόρμες ανάπτυξης λογισμικού, γλώσσες προγραμματισμού και τεχνικές ανάπτυξης που εφαρμόζουμε για την δική σας εφαρμογή, τον εταιρικό σας ιστότοπο, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ή τον ειδησεογραφικό σας ιστότοπο.

PHP Development
H PHP είναι μια γλώσσα προγραμματισμού για τη δημιουργία σελίδων web με δυναμικό περιεχόμενο. Μια σελίδα PHP περνά από επεξεργασία από έναν συμβατό διακομιστή του Παγκόσμιου Ιστού, ώστε να παραχθεί σε πραγματικό χρόνο το τελικό περιεχόμενο, που θα σταλεί στο πρόγραμμα περιήγησης των επισκεπτών σε μορφή κώδικα HTML.

Laravel
Το Laravel είναι μία δωρεάν, ανοιχτού κώδικα πλατφόρμα ανάπτυξης διαδικτυακών εφαρμογών με PHP, σύμφωνα με την αρχιτεκτονική MVC (Model View Controller). Προσφέρει την δυνατότητα χρήσης έτοιμων βιβλιοθηκών κώδικα και την ανάπτυξη νέων για την ευκολότερη παραγωγή πολυσύνθετων διαδικτυακών εφαρμογών.

HTML5
Η HTML5 (Γλώσσα Υπερκειμένου, HyperText Markup Language) αντικατέστησε την HTML 4.01, την XHTML 1.0, και την DOM Level 2 HTML. Ο σκοπός είναι η μείωση της ανάγκης για ιδιόκτητα plug-in και πλούσιες διαδικτυακές εφαρμογές (RIA) όπως το Adobe Flash, το Microsoft Silverlight, το Apache Pivot και η Sun JavaFX.

Responsive Σχεδιασμός
Responsive Σχεδιασμός σημαίνει ότι μια ιστοσελίδα διαμορφώνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται στην ανάλυση της οθόνης στην οποία εμφανίζεται. Δηλαδή, το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μπορεί να διαβαστεί απευθείας με ευκολία, χωρίς να χρειάζεται να γίνει μεγέθυνση ή πλάγιο scroll.

Ανάπτυξη κώδικα
Ανάπτυξη κώδικα σύμφωνα με τις ανάγκες σας για την εξυπηρέτησή σας και τη διαχείριση σύνθετων επιχειρηματικών αναγκών. Δημιουργία εφαρμογών, πρόσθετων, παραμετροποίηση υπαρχόντων ή και επικοινωνία με διαφορετικές εφαρμογές. Ανάλυση αναγκών, αποσφαλμάτωση και παραδοτέος κώδικας με εγγύηση καλής λειτουργίας.

Δείτε επίσης, σχετικά με: Πληροφορική

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.