Τα Νέα μας / Ανακοινώσεις

Το πιο ελαφρύ antivirus για τον υπολογιστή σας

από | 21 Απρ 2017 | Νέα

Το Panda Antivirus Pro προστατεύει τον υπολογιστή σας όχι μόνο από ιούς, αλλά επίσης από λογισμικά υποκλοπής, ηλεκτρονικό ψάρεμα, rootkits, χάκερς και κλοπή ταυτότητας.

Το Panda Antivirus Pro διαθέτει ωραίο περιβάλλον εργασίας που έχει επανασχεδιαστεί από την τελευταία έκδοση. Στην νέα του έκδοση, με χρήση καρτέλων γίνεται η πρόσβαση σε διάφορα σημεία του προγράμματος, όπως στις ρυθμίσεις διαμόρφωσης, την εκτέλεση σαρώσεων συστήματος και τον έλεγχο αναφορών και στοιχείων που είναι σε καραντίνα. Στις δοκιμές εναντίον κλασικών επιθέσεων ιών, το Panda Antivirus Pro σταματάει άμεσα τα μολυσμένα αρχεία, χωρίς να προκαλέσει ουσιαστική διακοπή από την εργασίας μας. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το Panda Antivirus Pro δεν γεμίζει όλη την ώρα την οθόνη με περιττές ειδοποιήσεις.

Το Panda Antivirus Pro είναι μια διακριτική, αποτελεσματική και φιλική προς τον χρήστη εφαρμογή που προστατεύει το σύστημά σας χωρίς να καταναλώνει υπέρμετρα τους πόρους του υπολογιστή σας.

Μάθετε περισσότερα για το Panda Antivitus

 

Δείτε επίσης, σχετικά με: Πληροφορική

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.