Λογισμικό ανοιχτού κώδικα & ξένων οίκων

από | 13 Σεπ 2015 | Νέα, Πληροφορική

Λογισμικά που χρησιμοποιούμε για την λειτουργία του εταιρικού σας ιστότοπου, του ηλεκτρονικού σας καταστήματος ή του ειδησεογραφικού σας ιστοτόπου. Τα προτείνουμε, γνωρίζουμε να τα χρησιμοποιούμε και το κυριότερο να επεμβαίνουμε προγραμματιστικά έτσι ώστε να τα φέρουμε στα “μέτρα σας”!

WordPress
Το WordPress είναι ένα σύγχρονο σύστημα διαδικτυακών δημοσιεύσεων και διαχείρισης περιεχομένου· με άλλα λόγια, ένα μέσο για να φτιάξετε με ευκολία έναν ιστότοπο (site) ή ιστολόγιο (blog) και να δημοσιεύετε κάθε είδους περιεχόμενο, όπως άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο και πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες.

WooCommerce
Πρόκειται για εφαρμογή ανοιχτού κώδικα που αποτελεί κύρια επέκταση του WordPress για την διαχείριση και τη λειτουργία ενός μοντέρνου και με πλήρη χαρακτηριστικά ηλεκτρονικού καταστήματος. Συνδέεται με όλες τις ελληνικές τράπεζες για την ασφαλή χρέωση πιστωτικών καρτών, ενώ διαθέτει μεγάλη γκάμα πρόσθετων, είτε δωρεάν είτε με αγορά.

WHMCS
Το WHMCS απευθύνεται σε εταιρείες Web hosting και καταχωρητές ονομάτων. Συνδέεται με ελληνικές τράπεζες και επιτρέπει στον πελάτη σας να ενεργοποιήσει την υπηρεσία του με την εξόφληση μέσω VISA, Paypal, Viva pay, 2Check, κ.α.. Επιπλέον, πέρα από την εμπορική διαχείριση των συνδρομητικών υπηρεσιών σας, παρέχει πολλές δυνατότητες CRM και Support Ticket.

Flipping Book
Το Flipping Book καθιστά δυνατή τη δημοσίευση περιοδικών, βιβλίων, εργασιών, καταλόγων και μεγάλων πολυσέλιδων αρχείων PDF, ενώ παράλληλα επιτρέπει το ξεφύλλισμα σελίδα – σελίδα, τη μέτρηση επισκέψεων ανά σελίδα και την αναζήτηση κειμένων μέσα στο PDF. Είναι απόλυτα φιλικό με τις μηχανές αναζήτησης.

myWebCMS
To MyWebCMS (πρώην Control Panel) είναι εφαρμογή διαχείρισης περιεχομένου, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από την iBS. Η παραγωγή του ξεκίνησε το 2009 και εξελίχθηκε μέχρι και το 2013, όπου και αποφασίσθηκε ο τερματισμός ανάπτυξής του. Πολλοί ιστότοποι το χρησιμοποιούν ακόμη και σήμερα.

Δείτε επίσης, σχετικά με: Πληροφορική

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.