Τα Νέα μας / Ανακοινώσεις

Λογισμικό λήψης αντιγράφων ασφαλείας Arcserve

από | 20 Απρ 2017 | Πληροφορική

Το Arcserve παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης για cloud, εικονικές και φυσικές υποδομές πληροφορικής.

Το Arcserve είναι μοναδικό και ασυναγώνιστο. Ακόλουθα τα βασικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ένα από τα κορυφαία προγράμματα back-up:

 1. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης
  Το UDP συνδιάζει τις γνωστότερες silo τεχνολογίες σε μία δυναμική λύση, που αναπτύσσεται εύκολα σε όλες τις υποδομές.
 2. Tα αντίγραφα σφαλείας είναι διαθέσιμα με όποιον τρόπο εσείς επιθυμείτε
  Έχοντας μία μόνο κονσόλα, έχετε μοναδική προστασία δεδομένων με άμεση επαναφορά και ανάκτηση (standby, failover & failback)
 3. Χαμηλότερες απαιτήσεις χωρητηκότητας για την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας 
  Μειώστε τις απαιτήσεις χωρητικότητας κατά 95% με τις ενσωματωμένες λειτουργίες deduplication και τις βελτιστοποιημένες τεχνολογίες αναπαραγωγής

Με το λογισμικό Arcserve UDP δεν θα χάσετε ποτέ τα δεδομένα σας. Το λογισμικό Arcserve UDP παρέχει συνεχή διαθεσιμότητα, άμεση ανάκτηση και αναπαραγωγή σε cloud, εικονικά και φυσικά περιβάλλοντα. Το λογισμικό UDP βελτιώνει επίσης την ανάπτυξη και την διαχείριση χρησιμοποιώντας:

 • Μία εξορθολογισμένη ρύθμιση του οδηγού wizard
 • Ταχύτερες, πιο ευέλικτες επιλογές ανάκτησης
 • Προηγμένες λειτουργίες για Windows® and Linux®
Μάθετε περισσότερα για το Arcserve
Δείτε επίσης, σχετικά με: Πληροφορική

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.