Τα Νέα μας / Ανακοινώσεις

Ηλεκτρονική Ψηφοφορία για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό “Κουκλοπαίζουμε 4”

από | 25 Μάι 2023 | Νέα

 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και πανελλήνιος Διαγωνισμός «Κουκλοπαίζουμε» είναι μια καινοτόμα προσέγγιση εκμάθησης, έμπνευσης & εξερεύνησης μέσω της τέχνης και της διάδρασης για εκπαιδευτικούς, γονείς και υπεύθυνους ομάδας.

Μετά από 25 χρόνια παραστάσεων και εργαστηρίων το Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα» προσφέρει για 4η συνεχόμενη χρονιά το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα και Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Κουκλοπαίζουμε».

 

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με την χρηματοδότηση και αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής και την έγκριση και αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Στο «Κουκλοπαίζουμε 4» έλαβαν μέρος 28 ομάδες παιδιών που ανάρτησαν τα βίντεό τους και πάνω απο 1000 ψηφοφόροι-συμμετέχοντες οι οποίοι παρακολούθησαν και ψήφισαν τα αγαπημένα τους βίντεο.Η iBS ήταν σε επιφυλακή ώστε να διασφαλίσει την καλή λειτουργία της ψηφοφορίας ιδιαιτέρα τις ώρες αιχμής αλλά και να αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα που προέκυψαν.Πριν τον διαγωνισμό η iBS φρόντισε να παρθούν όλα τα μέτρα ασφαλεία για την εγκυρότητα της ψηφοφορίας.Η λειτουργία της ψηφοφορία υλοποιήθηκε με τo λογισμικό ηλεκτρονικής ψηφοφορίας ELVOTE απο την iBS.

Δείτε επίσης, σχετικά με:

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.