Λογισμικό Ηλεκτρονικής Ψηφοφορίας

laptop

Λογισμικό Ηλεκτρονικής Ψηφοφορίας για Ιστοτόπους ή και ως Υπηρεσία με χρήση πολλαπλών ειδών ψηφοδελτίων όπως ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών, διαφορετικό ψηφοδέλτιο ανά συνδυασμό, ψηφοφορίες πολυμέσων κ.α..

Σύστημα Ηλεκτρονικής Ψηφοφορίας για Dicentis

bosch dicentis multimedia

Σύστημα Ηλεκτρονικής Ψηφοφορίας για κοινοβούλια, μεγάλους οργανισμούς.  Αδιάκοπη, Αδιάβλητη λειτουργία ανεξαρτήτου πλήθους ψηφοφόρων με χρήση συσκευών Bosch Dicentis Multimedia.

Security and end to end encryption

Ασφάλεια και κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο.
Η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο διασφαλίζει ότι οι ψηφιακοί «φάκελοι απάντησης» δεν μπορούν να ανοίξουν, να διαβαστούν ή να υποκλαπούν από οποιαδήποτε συσκευή.

Time and location independent

Από οπουδήποτε
Οι έχοντας δικαίωμα ψήφου μπορούν να συμμετάσχουν στις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες ανεξάρτητα από την τοποθεσία του

Device independentΑνεξαρτήτου τύπου συσκευής
Το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα από πλατφόρμες και συσκευές, είτε στο smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας.

Prevents errorsΑποτροπή Σφαλμάτων
Περιλαμβάνει μια απλή διεπαφή χρήστη που αποτρέπει τυπικά σφάλματα στη διαδικασία εκλογών και ψηφοφορίας, όπως παραλείψεις υπογραφών, εσφαλμένα συμπληρωμένα έντυπα και μη έγκυρες λίστες

Device independentΠροσβασιμότητα
Τα άτομα με ειδικές ανάγκες μπορούν να λάβουν μέρος στην ηλεκτρονική ψηφοφορία και στις εκλογές χωρίς βοήθεια από άλλους.

Quick and accurate

Γρήγορα και με Ακρίβεια
Καταμέτρηση ψήφων γρήγορα και με ακρίβεια.

Δείτε επίσης για την Διαχείριση Χρόνου Ομιλητών

CΗRONOMETRO

Με το CHRONOMETRO γίνεται δυνατή η κοινή θέαση του διανυόμενου χρόνου των ομιλητών από κάθε τύπου συσκευή όπου και αν βρίσκονται, στην αίθουσα ή και εκτός.

  • Μέτρηση Χρόνου
  • Προβολή στον ιστό μέσω συνδέσμου
  • Δωρεάν έκδοση χρήσης

SPEAKERS TIME

Διαχείριση Ομιλητών, Οθονών Συνεδρίου, Προβολών Παρουσιάσεων ομιλητών. Ο χειριστής επιλέγει τι και πως θα εμφανίζεται στις οθόνες της αίθουσας.

  • Αναπαραγωγή οθόνης ομιλητή (Powerpoint, Video)
  • Μέτρηση Χρόνου
  • Διαχείριση Περιεχομένου Οθονών