Τα Νέα μας / Ανακοινώσεις

iBS, ο έμπιστος συνεργάτης πληροφορικής

από | 10 Νοέ 2016 | Νέα

Έχουμε τις λύσεις πληροφορικής για κάθε μικρομεσαία επιχείρηση, για κάθε ελεύθερο επαγγελματία που επιθυμεί την εξέλιξη της παρουσίας του στον ψηφιακό κόσμο.

Η ομάδα της iBS παραμένει ο Σταθερός και Αξιόπιστος Συνεργάτης σας για θέματα Πληροφορικής, παρέχοντας σας υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας. Η πολυετής μας εμπειρία (από το 1995) σε συνδυασμό με την Multi vendor πολιτική μας, μας δίνει την δυνατότητα να:

  • παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Παραγωγής Λογισμικού (Web Development). Η ομάδα μας σχεδιάζει και υλοποιεί διαδικτυακές εφαρμογές σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες,  ηλεκτρονικά καταστήματα βασισμένα στο Woo Commerce και εταιρικούς-ειδησεογραφικούς ιστότοπους με το WordPress.
  • εξασφαλίζουμε για εσάς ολοκληρωμένες λύσεις Πληροφοριακών Συστημάτων και Δικτύων. Η πολυετής μας εμπειρία στον χώρο των δικτύων πληροφορικής εγγυάται την αδιάκοπη συνδεσιμότητα με το δίκτυο της εταιρείας σας. Επιπλέον παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και μετά την πώληση εξοπλισμού πληροφορικής από τις Hewlett Packard, Intel, Microsoft και άλλων επώνυμων κατασκευαστών.

Ας κάνουμε κάτι σημαντικό μαζί!

Παραμένουμε στην διάθεση σας έτσι ώστε με φροντίδα και αγάπη να αναλάβουμε το επόμενο έργο σας. Είτε για υπηρεσίες Web Development είτε για λύσεις Πληροφοριακών Συστημάτων και Δικτύων η ομάδα της iBS είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δείτε επίσης, σχετικά με: Πληροφορική

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.