Τα Νέα μας / Ανακοινώσεις

Η iBS ανακοινώνει αλλαγές τιμών για προσαρμογή στις νεες απαιτήσεις της αγοράς

από | 22 Μαρ 2023 | Ανακοινώσεις, Νέα

Τα τελευταία χρόνια, ο κλάδος μας γνώρισε τεράστια ανάπτυξη καθώς οι επιχειρήσεις βασίζονται όλο και περισσότερο σε ψηφιακές τεχνολογίες και υπηρεσίες που βασίζονται στο cloud. Αν και αυτή η ανάπτυξη ήταν μια θετική εξέλιξη για εταιρείες όπως η iBS, έφερε επίσης νέες προκλήσεις, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για αύξηση του κόστους.

Προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστική σε αυτή τη δυναμική αγορά, η iBS αποφάσισε να προσαρμόσει τις τιμές της ως απάντηση σε αυτές τις προκλήσεις. Η εταιρεία πιστεύει ότι αυτή η αλλαγή αντανακλά τις νέες απαιτήσεις της αγοράς και θα της επιτρέψει να συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες της.

Ταυτόχρονα, η iBS παραμένει προσηλωμένη στην παροχή εξαιρετικών επιδόσεων και δυνατοτήτων και επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες και καινοτομίες για να παραμείνει μπροστά απο τον ανταγωνισμό. Με μια ομάδα ειδικευμένων επαγγελματιών και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, η iBS βρίσκεται σε καλή θέση για να ανταποκριθεί στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών της και να τους βοηθήσει να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους.

Είτε οι πελάτες χρειάζονται φιλοξενία cloud, ανάπτυξη λογισμικού, ολοκλήρωση πληροφοριακών συστημάτων ή άλλες προσαρμοσμένες εργασίες, η iBS είναι αφοσιωμένή στην παροχή της καλύτερης δυνατής ποιότητας και υποστήριξης. Με τις ευέλικτες και προσαρμόσιμες λύσεις της, η εταιρεία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των επιχειρήσεων όλων των μεγεθών και όλων των εταιρειών.

updates

Συμπερασματικά, ο ενημερωμένος τιμοκατάλογος της iBS αντανακλά τη δέσμευση της εταιρείας να παραμείνει ανταγωνιστική σε μια ταχέως μεταβαλλόμενη αγορά. Προσαρμόζοντας τις νέες ανάγκες και συνεχίζοντας να προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες, η iBS θα συνεχίσει την ανάπτυξη και την επιτυχία της τα επόμενα χρόνια.

Δείτε επίσης, σχετικά με:

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.