Τα Έργα μας

Εφαρμογή PCID για την DHL του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

από | 2 Απρ 2017 | Αξιοσημείωτα Έργα, Ιστορικό Έργων

Πελάτης

Ο Πελάτης είναι η DHL Express (Hellas) SA, τοπικό γραφείο της κορυφαίας εταιρείας ταχυδρομικών και μεταφορικών στον κόσμο Deutsche Post DHL Group. Η DHL είναι παρούσα σε περισσότερες από 220 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας την την πιο διεθνή εταιρεία στον κόσμο.

Σκοπός

Ο Πελάτης μας ήθελε να έχει τη δυνατότητα αναζήτησης και εύρεσης εγγραφών βίντεο (BOSCH CCTV) από τα δέματα που κινούνται στον ιμάντα μεταφοράς. Κάθε δέμα περνά μέσα από το σημείο σάρωσης (DATALOGIC) όπου τα PCID αποθηκεύονται αυτόματα στο διακομιστή και, κατά συνέπεια, το βίντεο αυτής της στιγμής στον διακομιστή εσωτερικής αποθήκευσης BOSCH BVMS.

Καθώς η iBS έγινε ο επιλεγμένος τεχνολογικός συνεργάτης του Πελάτη, ο κατάλογος των εντοπισμένων προκλήσεων μεγάλωσε ώστε να περιλαμβάνει τα ακόλουθα που πρέπει να αντιμετωπίσει η ομάδα ανάπτυξης:

  • Εύκολο στη χρήση Bosch SDKs
  • Εύκολη συνεργασία με άλλες ομάδες ανάπτυξης
  • Διεθνής επιχειρηματική νοοτροπία

Λύση

Το Datalogic integrator στέλνει μέσω της θύρας TCP στο σύστημά μας, όλες τις συμβολοσειρές σάρωσης. Ο ακροατής συστήματος καθαρίζει τις εισερχόμενες συμβολοσειρές και τις οργανώνει για μελλοντικό φιλτράρισμα και χρήση.

Οι υπάλληλοι της DHL που χρησιμοποιούν την εφαρμογή μας μπορούν να εισαγάγουν ένα PCID (Parcel Barcode) και η εφαρμογή θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με το πότε εμφανίστηκε αυτό το συγκεκριμένο δέμα σε κάμερες CCTV. Επίσης, μπορούν εύκολα να δικαιολογήσουν – εστιάσουν στο απαιτούμενο στιγμιότυπο βίντεο και να αποθηκεύσουν στιγμιότυπα οθόνης, για μελλοντική χρήση.

Τεχνολογίες

Bosch video recording manager, BVMS SDK v 6.5, C#, Microsoft SQL Server

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.