Προγραμματίζοντας Bosch Dicentis συσκευές

από | 2 Νοέ 2018 | Νέα, Πληροφορική

Οι συσκευές Bosch Dicentis Multimedia έρχονται με το προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα: Android 4.0.3 – Μάρτιος 2012 – API level 15. Λόγω της ιδιαιτερότητας των συσκευών και των χαρακτηριστικών τους (Μικρόφωνο, Μαγνητική Κάρτα, Multimedia Εφαρμογές, κ.α.) δεν κατέστη εφικτή η χρήση ενός προσομοιωτή συσκευής (emulator) του Android, για την επαλήθευση και δοκιμή λειτουργίας των εφαρμογών που σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν από την ομάδα της iBS.

Η καινοτομία των IP συσκευών DICENTIS επαναπροσδιορίζει την τεχνολογική πλατφόρμα για την κάλυψη των συνεδριακών αναγκών του αύριο. Οι δικτυακές συσκευές της Bosch είναι πρωτοποριακές διότι δεν περιορίζονται μονάχα στις έτοιμες προς χρήση εφαρμογές όπως αυτών της Εγγραφής Ομιλητών και Ηλεκτρονικής Ψηφοφορίας, αλλά ταυτόχρονα μπορούν να δεχθούν μία πληθώρα νέων εφαρμογών λογισμικού. Στόχος της iBS ήταν να δημιουργήσει ένα τελικό αποτέλεσμα που θα συνδύαζε ευχρηστία και αποτελεσματικότητα. Γι’ αυτόν τον λόγο, όλη η ομάδα της iBS αισθάνεται μεγάλη ικανοποίηση για την ευκαιρία προγραμματισμού στις Dicentis Multimedia συσκευές.

Για την υλοποίηση της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για την Βουλή των Ελλήνων και του Δήμου Αθηναίων χρησιμοποιήσαμε τα εργαλεία λογισμικού που διαθέτει η Bosch. H προ νόηση της Bosch ήταν τέτοια που ουσιαστικά μας βοήθησε και μας οδήγησε στο επιτυχές αποτέλεσμα της υλοποίησης εφαρμογής ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στην Ελληνική γλώσσα, σύμφωνα με τις ειδικές ανάγκες και τεχνικές προδιαγραφές της Βουλής των Ελλήνων και του Δήμου Αθηναίων.

Με τις παραπάνω τεχνολογίες επιτύχαμε να προσαρμόσουμε το τι θα εμφανίζεται στις οθόνες των Bosch Dicentis Multimedia σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη μας. Η εφαρμογή λογισμικού Ηλεκτρονικής Ψηφοφορίας και Εγγραφής Ομιλητών #DicentisVotingApplication, είναι η μόνη έως σήμερα εφαρμογή ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για κοινοβούλια, δήμους και συνέδρια που εκμεταλλεύεται στο έπακρο την τεχνολογία αιχμής των Bosch Dicentis Multimedia. 

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.