Τα Νέα μας / Ανακοινώσεις

Αρχειοθέτηση αλληλογραφίας με Mailstore

από | 16 Μάι 2022 | Πληροφορική

Τα ηλεκτρονικά μηνύματα είναι κρίσιμης σημασίας τόσο για επίσημους όσο και για προσωπικούς σκοπούς. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν έχετε την πολυτέλεια να τα χάσετε. Είναι δυνατό για τους χρήστες να διαγράφουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σκόπιμα ή ακούσια από καιρό σε καιρό. Η αρχειοθέτηση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων αποτελεί ζωτικό μέρος των επιχειρηματικών δομών, ιδιαίτερα για τις επιχειρήσεις.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η μετακίνηση των εργαζομένων είναι πολύ υψηλή σε πολλούς οργανισμούς. Αυτή η κυκλοφορία μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια ή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας προηγούμενης αλληλογραφίας με τρόπο που μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο να προσεγγιστεί.

Είναι πιθανό να προκύψουν καταστάσεις όπως καθυστερημένο άνοιγμα ή υπερβολική βραδύτητα λόγω της αύξησης του μεγέθους των δεδομένων σε υπολογιστές-πελάτες ή διακομιστές που απασχολούνται από επιχειρήσεις. Ένας μεγάλος αριθμός αρχείων PST, OST ή βάσης δεδομένων μπορεί να προκαλέσει τους χρήστες να χάσουν πολύτιμο χρόνο περιμένοντας να ανοίξουν οι οθόνες του πελάτη τους (Outlook, Thunderbird) ή του διακομιστή (Exchange, Qmail).
Σε αυτό το πλαίσιο, συνιστάται η δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας των email σας. Είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας χρησιμοποιώντας λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ όλων των άλλων μεθόδων.

Το Mailstore σας επιτρέπει να διαχειριστείτε όλα τα αρχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της επιχείρησής σας από μια κεντρική τοποθεσία συμπιέζοντας ολόκληρη τη βάση δεδομένων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά 50% και είναι σε θέση να διατηρήσει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των εταιρειών ή των ιδρυμάτων για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε.

Τα εταιρικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι κεντρικά χρησιμοποιώντας έναν πίνακα εργαλείων. Το Mailstore είναι σε θέση να επαναφέρει όλη την αλληλογραφία χρήστη μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο σε περίπτωση προβλήματος με τα email ενός ατόμου. Αν είναι απαραίτητο, μπορεί να ανακτηθεί ακόμα και ένα email. Με τη μέθοδο αυτή προλαμβάνονται κακόβουλα άτομα ή τυχαίες καταστροφές. Σε περίπτωση καταγγελίας της σύμβασης εργασίας του αναχωρούντος εργαζομένου, η διαγραφή των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποτελεί σημαντικό πρόβλημα. Χρησιμοποιώντας το MailStore, μπορείτε να αποφύγετε τέτοιες καταστάσεις.

Από την άλλη πλευρά, το MailStore χρησιμοποιεί μια βάση δεδομένων Firebird. Επιπλέον, παρέχει μια επιλογή για φόρτωση σε SQL. Το πλεονέκτημα του Firebird είναι ότι είναι πολύ πιο αποτελεσματικό και φθηνό από SQL. Από αυτήν την άποψη, δεν είναι πολύ κατάλληλο να τροποποιηθεί η βάση δεδομένων Firebird από προεπιλογή.

Τι σας παρέχει to Mailstore;

Το αρχείο που έλαβε το Mailstore μπορεί εύκολα να μεταφερθεί σε μια άλλη πλατφόρμα, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα από την οποία δημιουργήθηκε. Για παράδειγμα, μια εταιρεία που χρησιμοποιεί υποδομή Gmail μπορεί να στείλει ένα αρχείο αρχειοθέτησης από το Mailstore και το Gmail Suite αργότερα σε υποδομή Exchange, απευθείας σε πελάτες (Outlook, Thunderbird) ή συστήματα αρχείων (.pst, .eml, .msg, κλπ.). Η αρχειοθήκη δεν θα χαθεί ποτέ κατά τη μετάβαση από τη μια πλατφόρμα στην άλλη.

 • Συμβατότητα με όλα τα συστήματα διακομιστών, υπολογιστών, εφαρμογών αλληλογραφίας και αρχείων εκτός από το IBM Lotus
 • Με την προσθήκη εξωτερικού διακομιστή μεσολάβησης, μπορεί να εκτελεί άμεση (σε πραγματικό χρόνο) αρχειοθέτηση.
 • Η αυτόματη αρχειοθέτηση μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς την ανάγκη παρέμβασης του χρήστη.
 • Το σύστημα μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας της βάσης δεδομένων ανεξάρτητα από τον χρήστη.
 • Με τη χρήση της αυτόματης διαγραφής, το σύστημα επιταχύνει τους διακομιστές και τους υπολογιστές των χρηστών.
 • Είναι δυνατή η χορήγηση πρόσβασης σε χρήστες σε άλλα αρχεία αλληλογραφίας.
 • Η εύρεση της αλληλογραφίας πραγματοποιείται με μεγάλη ταχύτητα.
 • Αφού συμπληρωθεί το καθορισμένο μέγεθος βάσης δεδομένων, μπορεί αυτόματα να δημιουργήσει ένα νέο.
 • Χρησιμοποιώντας τη διασύνδεση web, είναι δυνατή η απομακρυσμένη πρόσβαση στην αρχειοθήκη.
 • Με το πρόσθετο του Outlook, μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορη πρόσβαση στην αρχειοθήκη και να παράσχετε σχόλια.
 • Μπορεί να εκτελέσει έναν έλεγχο εύρυθμης λειτουργίας βάσης δεδομένων για τα email σας.
 • Ενσωματώνεται στο Active Directory.
 • Παρέχει λεπτομερείς δυνατότητες αναζήτησης αρχείων.

Η iBS προσφέρει τη λύση αρχειοθέτησης Mail Store, βασικό στοιχείο για την προστασία και τη διατήρηση κρίσιμων για την επιχείρηση email και αλληλογραφίας.

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.