Τα Έργα μας

Youth-employment.gr : ένας νέος ιστότοπος για την απασχόληση των νέων

από | 12 Φεβ 2013 | Ιστορικό Έργων

Δημιουργήσαμε τον νέο ιστότοπο youth-employment.gr για την ομάδα των Πρασίνων στο Ευρωκοινόβουλιο, με την υποστήριξη του ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων Νίκο Χρυσόγελο. Ο ιστότοπος αυτός αφορά την εργασία των νέων τόσο στην Ελλάδα όσο και στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες.

Στόχος του site είναι η προώθηση της εργασίας των νέων, κάτι που επιτυγχάνεται μέσω της ενημέρωσης για διαθέσιμες θέσεις εργασίας, δυνατότητες εκπαίδευσης, ισχύουσα νομοθεσία και χρηματοδοτούμενα προγράμματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο ιστότοπος στήθηκε χρησιμοποιώντας το Ελληνικής παραγωγής CMS myWebCMS ενώ η συγκεκριμένη παραγωγή συνοδεύτηκε από την εγκατάσταση και προσαρμογή λογισμικού δημόσιων συζητήσεων (φόρουμ) phpbb καθώς και από εγκατάσταση και προσαρμογή λογισμικού διαχείρισης λιστών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Dada Mail)

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.