Τα Νέα μας / Ανακοινώσεις

Χρήση WordPress για την ευκολότερη διαχείριση του ιστότοπού σας

από | 25 Απρ 2017 | Πληροφορική

Το WordPress είναι το πλέον διαδεδομένο σύστημα διαδικτυακών δημοσιεύσεων και διαχείρισης περιεχομένου.

Το WordPress προσφέρεται για κατασκευή ιστότοπων (sites) ή ιστολόγιων (blogs) και σας δίνει την δυνατότητα να δημοσιεύετε κάθε είδους περιεχόμενο: άρθρα, σκέψεις, φωτογραφίες, βίντεο, πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες και ό,τι άλλο θέλετε. Διατίθεται δωρεάν και είναι ελεύθερο λογισμικό ανοιχτού κώδικα.

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του WordPress στα ελληνικά σε μορφή zip – μέγεθος αρχείου 8.9 MB – ή κατεβάστε την σε μορφή tar.gz – 8.2 MB. Για την εγκατάσταση του WordPress οι προτεινόμενες απαιτήσεις είναι οι παρακάτω:

  • PHP 5.6 ή νεώτερη
  • MySQL (mariaDB) 5.5 ή νεώτερη
  • Apache ή Nginx
  • Mod_rewrite

Αν κατεβάσετε το πλήρες πακέτο στα ελληνικά, κάντε εγκατάσταση όπως περιγράφεται εδώ. Το πακέτο περιλαμβάνει τον εξελληνισμό, οπότε, με το που αρχίζει η εγκατάσταση, είστε ήδη σε ελληνικό περιβάλλον! Σε περίπτωση που έχετε προμηθευθεί φιλοξενία – hosting απο την iBS τότε στο διαχειριστικό εργαλείο του Plesk σας έχουμε έτοιμη αυτοματοποιημένη εγκατάσταση της νεότερης έκδοσης του WordPress.

 

Ας κάνουμε κάτι σημαντικό μαζί

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να συνεργαστείτε με την iBS. Για να ξεκινήσουμε απλά γράψτε μας σχετικά με την ανάγκη σας και μέσα σε 24 ώρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Δείτε επίσης, σχετικά με: Wordpress

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.