Τα Νέα μας / Ανακοινώσεις

Windows XP & Office 2003, η υποστήριξη έληξε

από | 7 Απρ 2014 | Ανακοινώσεις, Νέα

Από σήμερα η υποστήριξη για τα Windows XP & Office 2003 έληξε! Τι θα συμβεί;

Από τις 8 Απριλίου 2014, η Microsoft δεν θα εκδίδει αναβαθμίσεις & διορθώσεις ασφαλείας, με άμεση συνέπεια την αδυναμία διόρθωσης απο την Microsoft για όποια τρωτά σημεία του λειτουργικού εμφανισθούν.

Ποια είναι η πιθανότητα επίθεσης στα Windows XP;

Η πιθανότητα επίθεσης είναι εξαιρετικά μεγάλη διότι τα Windows XP έχουν εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο, που σημαίνει ότι αποτελούν εναν ιδιαίτερα ελκυστικό στόχο για τους επίδοξους δημιουργούς κακόβουλου λογισμικού.

Ποιά είναι η λύση;

Η αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος σε Windows 7 ή 8.1. όπου η υποστήριξη θα είναι διαθέσιμη τουλάχιστον για ακόμη πέντε χρόνια. Η Microsoft έχει δημιουργήσει το End of Support Guide που παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται για να ξεκινήσουν τη διαδικασία μετάβασης στο νέο λειτουργικό.

Εάν πάλι ο παλιός μας υπολογιστής ή θέση εργασίας χρειάζεται αναβάθμιση για να εγκατασταθούν τα νέα λειτουργικά συστήματα ίσως τότε η λύση αγoρά νέου είναι συμφερότερη. Αξίζει να αναφέρουμε την μοναδική ευκαιρία απόκτησης μοντέρνων θέσης εργασίας με χαμηλή κατανάλωση που καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο στο γραφείο μας όπως είναι τα Intel NUC.

Δείτε επίσης, σχετικά με:

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.