Τα Έργα μας

Το νέο eshop της εταιρίας Makis Tselios Home

από | 6 Μαρ 2012 | Ιστορικό Έργων

Νέο μοντέρνο site για την εταιρία λευκών ειδών Makis Tselios Morfeohome.

Η Morfeohome είναι μια Ελληνική εταιρία η οποία από το 1986 ασχολείται αποκλειστικά με την εισαγωγή και την εμπορία όλων των κατηγοριών λευκών ειδών. Από το 2003 η Makis Tselios Home καθιερώνεται, με την αποκλειστική συνεργασία με τον Έλληνα σχεδιαστή μόδας Μάκη Τσέλιο ο οποίος προτείνει σχέδια, υφάσματα και χρώματα αναδεικνύοντας την υψηλή σχεδιαστική αντίληψη της εταιρίας.

Η έμπειρη ομάδα development της iBS LTD ανέλαβε να συστήσει τη Morfeohome στους χρήστες του διαδικτύου ώστε να γνωρίσουν τη γκάμα των προϊόντων της. Επίσης, ολοκλήρωσε και το ηλεκτρονικό της κατάστημα όπου παρουσιάζονται όλα τα προϊόντα ανά κατηγορία και για όποιον ενδιαφέρεται δίνεται η δυνατότητα αγοράς τους με ηλεκτρονικό τρόπο.

Το κατάστημα είναι συνδεδεμένο για την χρέωση των πιστωτικών καρτών με την EUROBANK και παρέχει ασφαλές και εγγυημένο περιβάλλον λειτουργίας. Η ιδιαιτερότητα του site είναι η πολυγλωσσικότητά του, καθώς εκτός από ελληνική και αγγλική, διατίθεται και ρωσική έκδοση.

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.