Τα Έργα μας

Το ανανεωμένο eshop λευκών ειδών morfeohome.gr

από | 22 Δεκ 2013 | Ιστορικό Έργων

Νέο σχεδιασμό και επιπλέον δυνατότητες διαθέτει το ανανεωμένο eshop λευκών ειδών MorfeoHome.gr . Η έμπειρη ομάδα development της iBS, ανέλαβε να ανασχεδιάσει το υπάρχον ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνικές που διευκολύνουν την αναζήτηση και την περιήγηση στη μεγάλη ποικιλία των διαθέσιμων προϊόντων.

Χρησιμοποιώντας τη νεότερη έκδοση του ελληνικής παραγωγής myWebCMS, με ενσωματωμένες τις πρόσθετες λειτουργίες διαχείρισης προϊόντων και ηλεκτρονικού εμπορίου, ανανεώθηκε και το περιβάλλον διαχείρισης του ηλεκτρονικού καταστήματος ώστε η ενημέρωση του καταλόγου και η διαχείριση των παραγγελιών να γίνεται αποτελεσματικότερα.

Η Morfeohome είναι μια Ελληνική εταιρία η οποία από το 1986 ασχολείται αποκλειστικά με την εισαγωγή και την εμπορία όλων των κατηγοριών λευκών ειδών. Στο ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα, το παιδικό ή το βρεφικό δωμάτιο, την τραπεζαρία, το μπάνιο και την κουζίνα επίσης θα βρείτε και μεγάλη ποικιλία κεντημάτων.

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.