Τεχνική Υποστήριξη Πληροφορικής

Υποστήριξη από τη δυνατότερη ομάδα πιστοποιημένων μηχανικών πληροφορικής

Στην iBS επιδιώκουμε να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους τους συνεργάτες μας. Για μας η «εξυπηρέτηση πελατών» ξεκινάει ουσιαστικά αμέσως μετά την πώληση. Γι’ αυτό και φροντίζουμε να είμαστε πάντοτε δίπλα σας, με κάθε τρόπο και τη δυνατότερη ομάδα πιστοποιημένων μηχανικών πληροφορικής.

Κανάλια υποστήριξης

ΓΝΩΣΙΑΚΗ ΒΑΣΗ (KB)

Με μια συλλογή από τεχνικά άρθρα και οδηγίες με παραδείγματα που εμπλουτίζεται συνεχώς, σας δίνουμε τη δυνατότητα να αναζητήσετε κάθε στιγμή τις πληροφορίες που ζητάτε στη γνωσιακή βάση της iBS. 

EMAIL TICKETING

Ανοίξετε ticket με το αίτημά σας. Το φιλικό προσωπικό της iBS είναι πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Στη περιοχή πελατών του eshop μας, μπορείτε να βλέπετε την εξέλιξη του αιτήματός σας με πλήρες ιστορικό! 

ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ

Έχετε απορίες; Θέλετε περισσότερες διευκρινήσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας; Μιλήσετε τώρα ζωντανά (live chat) με κάποιον εκπρόσωπό μας και λάβετε άμεση υποστήριξη. 

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Επιθυμείτε άμεση τηλεφωνική εξυπηρέτηση; Μιλήστε απευθείας με κάποιον εκπρόσωπό μας καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο στον αριθμό +30.210.4224.242.

Μπορούμε να επικοινωνήσουμε στα
Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Ρωσικά και Τούρκικα.

Όλες οι υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης για τον Windows Server, το Δίκτυο, τη Φιλοξενία Cloud και την Εφαρμογή Λογισμικού παρέχονται 24/7. Ενώ υπάρχει επίσης η δυνατότητα παροχής αποκλειστικής συμφωνίας επιπέδου υπηρεσιών (SLA) για την κάλυψη υψηλότερων απαιτήσεων.

Τι Κάνουμε

Θα σας βοηθήσουμε να αναβαθμίσετε τη λειτουργικότητα του συστήματός σας χρησιμοποιώντας τις τελευταίες καινοτόμες τεχνολογίες

Ανάπτυξη Λογισμικού

Η iBS προσφέρει την ανάπτυξη ισχυρού, μοναδικού λογισμικού που προορίζεται να ικανοποιήσει τις μοναδικές απαιτήσεις των πελατών. Παρέχουμε επίσης συντήρηση λογισμικού και προσαρμογή βάσει πλατφόρμας.

Ολοκλήρωση συστήματος

Δημιουργούμε πλήρως συνδεδεμένα συστήματα έτσι ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην επιχείρησή σας. Εμείς μπορούμε να βελτιώσουμε, να επανασχεδιάσουμε ή να προσαρμόσουμε
τη λύση για εσας, αντιμετωπίζοντας τυχόν ζητήματα που παρεμποδίζουν τη λειτουργικότητα του συστήματος.

Φιλοξενία cloud

Αναπτύσουμε, διαχειριζόμαστε και κλιμακώνουμε τις εφαρμογές μας με λύσεις υπολογιστικής, αποθήκευσης και δικτύωσης. Διαθέτουμε μια ισορροπημένη σειρά πόρων που υποστηρίζουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών cloud.