Τα Έργα μας

Σύστημα Αναγγελιών Κοινού για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

από | 3 Απρ 2016 | Αξιοσημείωτα Έργα, Ιστορικό Έργων

Πελάτης

Ο Πελάτης έχει θρυλικό υπόβαθρο στο σχεδιασμό και την εκτέλεση μεγάλων και σύνθετων τεχνολογικών έργων καθώς ανέλαβε την ευθύνη για την αναβάθμιση και εγκατάσταση του νέου Συστήματος Αναγγελιών Κοινού στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.

Σκοπός

Ο Πελάτης μας ήθελε ένα Συστήματος Αναγγελιών Κοινού που να συνδέεται με το Bosch Praesideo και να επιτρέπει στους εκφωνητές του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών να γράφουν ανακοινώσεις σε συνδυασμό με αυτοματοποιημένα δεδομένα όπως λεπτομέρειες πτήσης και αυτόματα κείμενο που θα μετατραπεί σε ομιλία και μέσω του επαγγελματικού εξοπλισμού της Bosch PA.

Καθώς η iBS έγινε ο επιλεγμένος τεχνολογικός συνεργάτης του Πελάτη, ο κατάλογος των εντοπισμένων προκλήσεων μεγάλωσε ώστε να περιλαμβάνει όλα τα ακόλουθα που πρέπει να αντιμετωπίσει η ομάδα ανάπτυξης:

  • Εύκολη κατανόηση των Bosch Praesideo SDK
  • Εξαιρετική γνώση ΤΠ
  • Ανάπτυξη ασφαλών Διαδυκτιακών Εφαρμογών που πληρούν τις απαιτήσεις του ελληνικού αεροδρομίου

Λύση

Η ομάδα ανάπτυξης εφαρμογών της iBS, συγκροτούμενη από ενός αναλυτή έργου και δύο προγραμματιστών .NET ξεκίνησε τη συνεργασία με τον Πελάτη, ξεκινώντας ένα έργο για την ανάπτυξη λύσης λογισμικού για το χειρισμό του συστήματος Bosch Praesideo PA. Η λύση σχεδιάστηκε για να βελτιώσει τις ανακοινώσεις του αεροδρομίου. Κατά τη διάρκεια του έργου, η iBS πρόσθεσε στην ομάδα ένα τρίτο προγραμματιστή .NET για να καλύψει την αυξημένη ζήτηση.

Για να βοηθήσει την εταιρεία να μειώσει το κόστος δοκιμών, η ομάδα της iBS βρήκε μια δοκιμαστική λύση αυτοματισμού. Επιτρέπει την κατασκευή και εκτέλεση κωδικοποιημένων δοκιμών UI (αυτοματοποιημένες δοκιμές της διεπαφής χρήστη) για πολλές ανακοινώσεις. Σε αυτό το σημείο, το συνολικό μέγεθος της ομάδας δοκιμών ανήλθε σε 4 ειδικούς.

Με τον αυξανόμενο αριθμό ανακοινώσεων, ήταν σημαντικό να παρέχονται στους χρήστες πλήρεις δυνατότητες ανάλυσης και αναφοράς. Η ομάδα της iBS δημιούργησε ένα σύστημα πολλαπλών επιπέδων αναφοράς.

Τεχνολογίες

Αναπτύχθηκε σε ASP MVC, C#, Bosch Open Interface, Ms SQL Server 2014

 

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.