Τα Έργα μας

Ηλεκτρονικό κατάστημα Αθλητικών Εκδηλώσεων activemedia.com.gr

από | 25 Φεβ 2016 | Έργα μας

Η εταιρία μας ολοκλήρωσε το νέο, αναβαθμισμένο, ψηφιακό ιστότοπο της Active Media (activemedia.com.gr). Η εταιρία είναι μέλος του Active Media Group και ειδικεύεται στην επικοινωνιακή στρατηγική, τις σχέσεις με τα ΜΜΕ, τη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων. Στο νέο ιστότοπο της Active Media ενσωματώθηκε ηλεκτρονικό κατάστημα, για να είναι εφικτή η  εγγραφή – συμμετοχή στα sports events Navarino Challenge (navarinochallenge.com), Santorini Experience (santorini-experience.com) και Patmos Revelation (patmos-revelation.gr).

Gravity Forms διαφορετική φόρμα παραγγελίας ανά προιόν – εκδήλωση.

Για την επιτυχή υλοποίηση του activemedia.com.gr, εφαρμόσθηκαν τεχνικές για Responsive Design, αυτόματη προσαρμογή της ιστοσελίδας ανάλογα με τις διαστάσεις της οθόνης, της συσκευής του χρήστη και αξιοποιήθηκαν οι δυνατότητες του WordPress σε συνδυασμό με το WooCommerce. Ειδικότερα για να είναι εφικτή η ύπαρξη διαφορετικών φορμών εγγραφής ανά δραστηριότητα – event και η άμεση εγγραφή από τον επισκέπτη (χωρίς username / password) προσαρμόσαμε αυτές με την χρήση των Gravity Forms (gravityforms.com). Για την ευκολία αγορών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Active Media, δύο τρόποι πληρωμής είναι διαθέσιμοι: τραπεζική μεταφορά και μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών Viva.gr.

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.