Τα Έργα μας

Ιστότοπος Πωλήσεων Σκαφών Αναψυχής

από | 19 Μάι 2021 | Έργα μας

Ολοκληρώσαμε την υλοποίηση του νέου ιστοτόπου για πωλήσεις σκαφών αναψυχής.

Το yachts4sales.com είναι μια μια διαδικτυακή πλατφόρμα για την πώληση μεταχειρισσμένων σκαφών αναψυχής. Το yachts4sales.com μπορεί να σας βοηθήσει να πουλήσετε το μεταχειρισμένο σκάφος σας στο διαδίκτυο γρήγορα και εύκολα. Οι καταχωρήσεις σκαφών περιλαμβάνουν εγγυημένη έκθεση σε διεθνείς και τοπικές αγορές σκαφών με απεριόριστες φωτογραφίες και βίντεο, πλήρη τεχνικά δεδομένα πλοίων και απογραφή (λίστα εξοπλισμού).

Ολα τα εμφανιζόμενα σκάφη αναψυχής προέρχονται απο την αποθήκη δεδομένων του FOMCS the Yacht & Charter Management Software.

Το FOMCS το σύστημα διαχείρισης Yacht & Charter περιλαμβάνει λειτουργίες από άκρο σε άκρο, όπως μάρκετινγκ, κρατήσεις, έλεγχος ενοικιαστών, διαχείριση γιοτ, διαχείριση ναύλωσης και επεξεργασία πληρωμών. Μέσω του FOMCS API, οι πελάτες της FOMCS – χειριστές και ιδιοκτήτες γιοτ – μπορούν να διαθέσουν τον στόλο τους για ναύλωση ή και για πωλήσεις στον ιστότοπό τους μα και σε οποιαδήποτε άλλη συνδεδεμένη διαδικτυακή πύλη. 

Συγκεκριμένα κάνοντας χρήση της προσφερόμενης API  του fomcs.com, εμφανίζονται όλα τα διαθέσιμα σκάφη προς πώληση. Για κάθε υποψήφιο αίτημα, ο εκάστοτε ιδιοκτήτης ενημερώνεται απευθείας μέσα απο το FOMCS και αναλαμβάνει την επικοινωνία με τον υποψήφιο πελάτη. 

Για την υλοποίηση του νέου ιστοτόπου, χρησιμοποιήσαμε απλή HTML με Javascript  για να επιτύχουμε την επιθυμητή εμφάνιση και λειτουργικότητα, σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

Επισκεφθείτε την ανακαινισμένη ιστοσελίδα yachts4sales.com.

Η έμπειρη ομάδα ανάπτυξης λογισμικού της iBS διασφαλίζει πως αυτός ο ιστότοπος θα παραμείνει υγιής και ασφαλής μακροπρόθεσμα.

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.