Ηλεκτρονική Ψηφοφορία Κοινού για το Κουκλοπαίζουμε

από | 9 Ιούν 2022 | Νέα

Η πρώτη διαδικτυακή ψηφοφορία για την ψήφιση video παραστάσεων είναι γεγονός στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κουκλοπαίζουμε 3.

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα η ηλεκτρονική ψηφοφορία των video παραστάσεων για τον διαγωνισμό Κουκλοπαίζουμε 3. Με την συμμετοχή σας στον Διαγωνισμό Κουκλοπαίζουμε μαθαίνετε εις βάθος την διαδικασία του προγράμματός, με το παιδί ή την ομάδα σας, έχοντας ως στόχο να ταξιδέψετε παρέα σε αυτήν την δημιουργική δράση από την κατασκευή της θεατρικής σας κούκλας μέχρι τη παρουσίαση μιας μικρής διάρκειας παράστασης θεάτρου κούκλας (5’-15’).

Με το σύστημα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας διασφαλίστηκε η μοναδικότητα της κάθε ψήφου, καθώς επίσης η αυθεντικοποίηση των χρηστών. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατέστη δυνατό σε παραπάνω από 1.000 συμμετέχοντες, από Ελλάδα και εξωτερικό, να συνδεθούν, παρακολουθήσουν τα αναρτημένα video και να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους. Η αποδοχή από το κοινό, η διασφάλιση της καλής λειτουργίας στις ώρες αιχμής καθώς επίσης και η επιτυχής ενεργοποίηση των μηχανισμών ασφαλείας όταν χρειάστηκε, επέτρεψαν την επιτυχή διενέργεια της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας του διαγωνισμού.

Ο πανελλήνιος διαγωνισμός κουκλοπαίζουμε διενεργείται κάθε χρόνο στο τέλος της σχολικής χρονιάς υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Υπουργείου Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων. Φέτος δε, ήταν η πρώτη χρονιά που η ψηφοφορία κοινού τελέσθηκε μέσω διαδικτύου με το σύστημα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας της iBS.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την θεατρική ομάδα «Πράσσειν Αλογα» του κουκλοπαίζουμε για την ευκαιρία γνωριμίας μας με το κουκλοθέατρο και ιδιαίτερα την κυρία Εμμανουέλα Καποκάκη για την εμπιστοσύνη, την αναλλοίωτη ενέργεια και παρουσία της, που μας έμαθε πόσο όμορφα μπορείς να νοιώσεις μέσα από τον ονειρεμένο κόσμο της κούκλας.

Ευελπιστούμε στο κουκλοπαίζουμε 4 να λάβουμε μέρος ως ομάδα, να συμμετάσχουμε και εμείς στα εκπαιδευτικά σεμινάρια και να ζήσουμε τον επόμενο ηλεκτρονικό διαγωνισμό ως συμμετέχοντες και όχι μόνο πίσω από τις οθόνες.

Δείτε επίσης, σχετικά με: ELVOTE - ηλεκτρονική ψηφοφορία

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.