Τα Νέα μας / Ανακοινώσεις

Διεθνής Έκθεση Ναυτιλίας Ποσειδώνια 2016

από | 16 Μάι 2016 | Νέα

Η μεγαλύτερη σε κύρος διεθνής έκθεση στην Ελλάδα, είναι τα Ποσειδώνια, η διεθνής έκθεση για την ναυτιλία.

Στα Ποσειδώνια 2016 όλοι οι συμμετέχοντες (εκθέτες, οργανωτές, σύνεδροι και επισκέπτες) προσδοκούν μια παραγωγική εμπειρία για να αναπτύξουν την δραστηριότητά τους αναλόγως. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, όμως, απαιτείται εκ μέρους τους μία προετοιμασία για την προώθηση της εικόνας τους.

Για τον λόγο αυτό, ανεξάρτητα από την μορφή και το μέγεθος της επιχείρησής σας, μια προσεγμένη και άρτια παρουσίαση της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας στο διαδίκτυο είναι απαραίτητη. Δεδομένου ότι πλέον το διαδίκτυο παίζει κυρίαρχο ρόλο για την εταιρική σας παρουσία, ένας ενημερωμένος και λειτουργικός ιστότοπος αποτελεί το ίσως πιο σημαντικό μέσο για την ενίσχυση τη εταιρικής σας εικόνας, τον «καθρέφτη», δηλαδή, της επιχείρησής σας, όχι μόνο για τον επισκέπτη στην έκθεση ναυτιλίας, αλλά γενικότερα.

Με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται η αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας, καθώς καθιστάτε σαφείς τόσο σε εκείνους που σας γνωρίζουν ήδη όσο και σε εκείνους που φτάνουν τυχαία στην ιστοσελίδα σας τις παρακάτω βασικές πληροφορίες:

  • Ποιοι είσαστε
  • Που βρισκόσαστε
  • Τι προσφέρετε

Με άλλα λόγια, η εταιρικής σας κάρτα πλέον είναι ο εταιρικός σας ιστότοπος.

Ακολουθώντας τον ίδιο τρόπο σκέψης, οφείλουμε να επισημάνουμε πως για την αποτελεσματική ενημέρωση του επισκέπτη, θα πρέπει η πλοήγησή του να είναι μια ευχάριστη και ωφέλιμη εμπειρία. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, η σύγχρονη οπτική στην κατασκευή ιστοσελίδων δίνει έμφαση στο εντυπωσιακό αλλά και εύχρηστο μενού πλοήγησης, στην απλότητα του περιεχομένου και φυσικά στην καλά δομημένη πληροφορία. Ένα άλλο στοιχείο για το οποίο οφείλουμε να μεριμνήσουμε είναι η αυτόματη προσαρμογή της ιστοσελίδας ανάλογα με τις διαστάσεις της οθόνης της συσκευής του χρήστη. Πρόκειται για αυτό που ονομάζουμε responsive design, που δηλαδή καθιστά το περιεχόμενο ευκόλως προσβάσιμο από κάθε τύπου συσκευή όπως  notebook, κινητό τηλέφωνο ή tablet.

Σε κάθε περίπτωση, είναι προτιμότερη η  παρουσία σας στο διαδίκτυο με την ύπαρξη έστω και μίας απλοϊκής  – αλλά ενημερωμένης – εταιρικής ιστοσελίδας, συγκριτικά με την ολοκληρωτική απουσία προβολής της επαγγελματικής σας δραστηριότητας.

Στη σελίδα μας μπορείτε να βρείτε ιστότοπους στον τομέα της Ναυτιλίας, που έχει υλοποιήσει η ομάδα της iBS με μεγάλη προσοχή και μέριμνα για το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Η διεθνής έκθεση για την ναυτιλία Ποσειδώνια 2016 θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Δείτε επίσης, σχετικά με: Ναυτιλία

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.