Τα Έργα μας

Παραγωγή Εφαρμογής Κρατήσεων για Σκάφη Αναψυχής.

από | 16 Ιαν 2013 | Ιστορικό Έργων

Η εταιρία μας υλοποίησε τη μοναδική εφαρμογή online κρατήσεων για ενοικιάσεις σκαφών (yachts) για λογαριασμό της εταιρίας Online Ε-Υacht Booking System Application Co.

Η εφαρμογή, που έχει σχεδιασθεί και κατασκευασθεί εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα, στηρίζεται σε τεχνολογία Cloud Hosting γεγονός που διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της ανεξάρτητα από τον αριθμό των ταυτόχρονων επισκεπτών, καθιστώντας την πάντα διαθέσιμη στους Ιδιοκτήτες σκαφών, Πράκτορες και Τελικούς Πελάτες της OEYBSA Corporation – e-yacht.eu.

Η εφαρμογή κρατήσεων της Online Ε-Υacht Booking System Application Co απευθύνεται στη διεθνή αγορά. Με περισσότερες από 200 βάσεις σε όλο τον κόσμο, η εταιρία επιτρέπει σε ιδιοκτήτες, πράκτορες αλλά και πελάτες λιανικής από κάθε γωνιά του πλανήτη να νοικιάσουν το σκάφος (yacht) που επιθυμούν και να σχεδιάσουν το ταξίδι των ονείρων τους εύκολα και γρήγορα.

Μπείτε λοιπόν στο e-yacht.eu, επιλέξτε σκάφος αναψυχής και λιμάνι προορισμού και … καλό σας ταξίδι!

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.