Τα Έργα μας

O ανανεώμένος Ιστότοπος για το taperaki.gr

από | 8 Σεπ 2023 | Έργα μας, Νέα

Το taperaki.gr ειναι ένα διαδικτυακό ιστολόγιο, οπου μπορείτε να συναντήσετε κυρίως ενδιαφέρουσες συνταγές μαγειρικής καθώς και δημοσιεύσεις σχετικά με γονείς, ανατροφή παιδιών,κοινή επιμέλεια, ανθρώπινες σχέσεις και παραμύθια. Η ομάδα της iBS ανέλαβε την ολοκληρωτική εικαστική αλλα και τεχνoλογική ανανέωση του ιστοτόπου.

  1. Βελτιώθηκε o τρόπος εμφάνισης των μαγειρικών συνταγών για να είναι ευκολότερη η εύρεσή τους απο το χρήστη.
  2. Ενσωματώθηκε αναζήτηση με την οποία ο χρήστης μπορεί να αναζητεί συνταγή βαση των κριτηρίων της επιλογής του.
  3. Ενσωματώθηκε αυτόματη πολύγλωσση λειτουργία στον ιστότοπο σε ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ρώσικα, ισπανικά, σουηδικά και τούρκικα.
  4. Δημιουργήθηκαν νέα taxonomies για περιστάσεις,συστατικά,σκοπό μαγειρικής και αρθρογραφία που συνδέονται με τα Post για την καλύτερη κατηγοριοποίηση των συνταγών.
  5. Υλοποιήθηκε η λειτουργικότητα δημιουργίας νέων taxonomies απο τον διαχειριστή
  6. Υλοποιήθηκε λειουργικότητα να διαβάζει τα metadata των συνταγών και να τα βελτιώνει για την καλύτερη ευρετηριοποίηση απο τη μηχανη της Google.

Καθώς πρόκειται για διαδικτυακό ιστολόγιο υλοποιήσαμε την εύκολη κοινοποίηση των συνταγών στο Facebook και προσθέσαμε ολα τα απαραίτητα plugin που απαιτούνται για την ασφάλεια και καλή λειτουργία του ιστοτόπου.

live website

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.