Τα Έργα μας

Ειδησεογραφικός ιστότοπος safety4sea για τη ναυτιλία

από | 30 Ιαν 2018 | Ιστορικό Έργων

Πραγματοποιήσαμε την ανάπτυξη του νέου safety4sea.com με τη χρήση WordPress και του θέματος Extra της Elegant Themes. Το θέμα τροποποιήθηκε εμφανισιακά με κώδικα CSS σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Υπάρχει πλήρης και αυτόνομη επιλογή των προβαλόμενων άρθρων από τους διαχειριστές του ιστοτόπου στην αρχική σελίδα.

Χρησιμοποιήσαμε το plugin Relevanssi για να παραμετροποιήσουμε τον τρόπο αναζήτησης των άρθρων. Η αναζήτηση άρθρων δίνει προτεραιότητα στη σειρά εμφάνισής τους στα αποτελέσματα βάσει κανόνα που δίνει βαρύτητα στη θέση και τον αριθμό των εμφανίσεων των λέξεων-κλειδιών στον τίτλο και το περιεχόμενο των άρθρων.

Για την ολοκλήρωση του διαδικτυακού τόπου πραγματοποιήθηκε και μετάπτωση περιεχομένου (migration). Μεταπτώσαμε και συγχωνεύσαμε το περιεχόμενο από δύο προηγούμενες εγκαταστάσεις WordPress, του παλιού safety4sea.com και του green4sea.com, στο νέο safety4sea.com.

Επισκεφθείτε τον ανανεώμενο ειδησεογραφικό ιστότοπο: www.safety4sea.com

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.