Τα Έργα μας

Νέος ιστότοπος meknaft.gr, γενικές επισκευές πλοίων

από | 18 Μάι 2020 | Έργα μας

Ολοκληρώσαμε επιτυχώς την υλοποίηση του νέου εταιρικού ιστότοπου της ΜΕΚΝΑFΤ General Ship Repairs. Η MEKNAFT είναι  εταιρεία που ειδικεύεται στις κατασκευές αλλά και επισκευές, εξαρτημάτων διαφόρων μερών του πλοίου, ανταλλακτικών και εξαρτημάτων όλων των τύπων των μηχανών πλοίων και διαχωριστήρων.

Η ΜΕΚΝΑFΤ δραστηριοποιείται στον χώρο της ναυτιλίας από το 1972. Η εταιρία αναλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εργασιών όσον αφορά τις γενικές επισκευές και μηχανουργικές εργασίες σε πλοία. Με έδρα το Πέραμα στο λιμάνι του Πειραιά, η ΜΕΚΝΑFΤ υπηρετεί τη ναυτιλία με συνέπεια, ποιότητα και επαγγελματισμό, ανταποκρινόμενη πάντα στις ανάγκες των πελατών της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

  • WordPress
  • DIVI Builder

Επεξεργαστήκαμε το DIVI θέμα του WordPress χρησιμοποιώντας κώδικα CSS σύμφωνα με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές, διατηρώντας την λειτουργικότητα και την εμφάνιση για κάθε τύπου συσκευή. Ως εκ τούτου, ο νέος ιστότοπος meknaft.gr προωθεί αποτελεσματικά τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις δραστηριότητες της εταιρείας. Ο νέος ιστότοπος βασισμένος στο WordPress είναι φιλικός και βελτιστοποιημένος προς τις μηχανές αναζήτησης και προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), εύκολο στην διαχείριση από τον πελάτη.

Επισκεφθείτε την ανακαινισμένη ιστοσελίδα meknaft.gr και θα ήταν χαρά μας να μοιρασθείτε μαζί μας, τη γνώμη σας σχετικά με αυτό το έργο WordPress.

Σημειώστε πως η iBS φροντίζει για υψηλού επιπέδου ασφαλείας WordPress ιστοτόπους μέσω της χρήσης πολύ γνωστών WordPress plugins. Επιπρόσθετα, αξιολογίσαμε όλα την αποδοτικότητα του και βάσει σημαντικών μετρητών παραδώσαμε ένα εκσυγχρονισμένο και μοντέρνο ιστότοπο με υψηλούς δείκτες Βελτιστοποίησης στις Μηχανές Αναζήτησης (SEO). Η έμπειρη ομάδα ανάπτυξης λογισμικού της iBS διασφαλίζει πως αυτός ο ιστότοπος θα παραμείνει υγιής και ασφαλής μακροπρόθεσμα.

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.