Τα Έργα μας

Νέος ιστότοπος για την Yachtsforrent.net

από | 20 Φεβ 2023 | Έργα μας, Νέα

Ολοκληρώσαμε επιτυχώς την υλοποίηση του νέου ιστότοπου της Yachtsforrent.net.

H Yachtsforrent.net είναι Τούρκικη εταιρεία  με έδρα το Bodrum. Διαχειρίζεται όλες τις κατηγορίες ιστιοπλοϊκού σκάφους με πλήρωμα, καταμαράν με πλήρωμα και πολυτελή μηχανοκίνητα σκάφη διαθέσιμα για ιδιωτικές κρουαζιέρες, κυρίως στην Τουρκία και τη Μεσόγειο.

Το Check Availability Engine απλοποιεί τη διαδικασία κράτησης για τον πελάτη μας, καθιστώντας ευκολότερη και ταχύτερη την κράτηση για ενοικίαση γιοτ. Δημιουργήσαμε την μηχανή αναζήτησης με πλήρη έλεγχο της εμφάνισης στον ιστότοπό του, επιτρέποντας στον πελάτη να εφαρμόσει το δικό του στυλ, χρώματα και γραμματοσειρές που προτιμά, που ευθυγραμμίζονται με την επωνυμία του απρόσκοπτα. Κατανοούμε τη σημασία του να παρέχουμε στον πελάτη μας μια απλή και εύκολη εμπειρία κράτησης και αυτή η Μηχανή μας βοηθά να το επιτύχουμε.

Με τη γρήγορη και εύκολη σύνδεσή API με το my.fomcs.com Yacht & Charter Management System , ο πελάτης μας μπορεί να εμφανίσει το στόλο των γιοτ του ακριβώς όπως προτιμά. Η αξιόπιστη μορφή JSON διασφαλίζει ότι το API επεξεργάζεται γρήγορα αιτήματα και παρέχει αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο απόκρισης, καθιστώντας τα επιθυμητά δεδομένα διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή. Η ενσωμάτωση είναι απλή και το εγχειρίδιο API συνοδεύεται από πολλά παραδείγματα διαφόρων κλήσεων σε όλες τις υπάρχουσες γλώσσες προγραμματισμού, καθώς και μια λίστα με όλα τα πιθανά αποτελέσματα ή σφάλματα, διευκολύνοντας το yachtsforrent.net να ενσωματώσει το API στην πλατφόρμα του.

Προσφέραμε στον πελάτη μας την ευκαιρία να εχει έναν ιστότοπο που είναι απόλυτα προσαρμοσμένος στις τελευταίες τάσεις του κλάδου ναύλωσης γιοτ. Η ομάδα μας έχει εκτενή εμπειρία στον κλάδο, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ιστότοπους που αντικατοπτρίζουν τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς. Το Yachtsforrent.net συνδέεται απευθείας με τον λογαριασμό του FOMCS, παρέχοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία τόσο για το yachtsforrent.net όσο και για τους πελάτες του. Έχουμε εφαρμόσει τη μέθοδο «κράτηση μέσω email» και η διαδικασία είναι απλή. Ο πελάτης ελέγχει τη διαθεσιμότητα των γιοτ και ζητά τις επιθυμητές ημερομηνίες. Το Yachtsforrent.net θα απαντήσει αμέσως με ένα email, επιβεβαιώνοντας τις λεπτομέρειες της ναύλωσης. Ο πελάτης μπορεί στη συνέχεια να προχωρήσει στην πληρωμή, είτε με τραπεζικό έμβασμα είτε με άλλες συμφωνημένες μεθόδους.

 

Έχουμε επεξεργαστεί επίσης το θέμα DIVI WordPress χρησιμοποιώντας κώδικα CSS σύμφωνα με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές, διατηρώντας τη λειτουργικότητα και την εμφάνιση για κάθε τύπο συσκευής. Ως εκ τούτου, ο ιστότοπος yachtsforrent.net προωθεί αποτελεσματικά τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις δραστηριότητες της εταιρείας. Ο ιστότοπος βασίζεται στο WordPress είναι φιλικός και βελτιστοποιημένος στις μηχανές αναζήτησης και προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), εύκολο στη διαχείριση από τον πελάτη και ενημερωμένο στα σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας του WordPress.

live website

 

 

Σημειώστε πως η iBS φροντίζει για υψηλού επιπέδου ασφαλείας WordPress ιστοτόπους μέσω της χρήσης πολύ γνωστών WordPress plugins. Επιπρόσθετα, αξιολογήσαμε την αποδοτικότητα του και βάσει σημαντικών μετρητών παραδώσαμε ένα εκσυγχρονισμένο και μοντέρνο ιστότοπο με υψηλούς δείκτες Βελτιστοποίησης στις Μηχανές Αναζήτησης (SEO).

Η έμπειρη ομάδα ανάπτυξης λογισμικού της iBS διασφαλίζει πως αυτός ο ιστότοπος θα παραμείνει υγιής και ασφαλής μακροπρόθεσμα.

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.