Τα Έργα μας

Νέος ιστότοπος για την Rgb.gr

από | 1 Δεκ 2023 | Έργα μας

Η RGB Audiovisual Co. είναι μια εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στη κάλυψη συνεδρίων, εταιρικών εκδηλώσεων, τηλεοπτικών παραγωγών και διαφημιστικών έχοντας μια πολυετή εμπειρία στην Ελληνική αγορά.

Αναλάβαμε την κατασκευή του διαδικτυακού τόπου rgb.gr με χρήση του WordPress και το θέμα Divi της Elegant Themes. Ενσωματώσαμε ένα μοντέρνο σχεδιασμο που συμβαδίζει με τα προτυπα της εποχής. Δημιουργήσαμε μια φόρμα επικοινωνίας καθως και μια σελίδα Gallery με φωτογραφίες απο διάφορα Project που έχει λαβει μέρος η rgb.gr.Εφόσον ο πελάτης μας έχει συνεργασίες σε πολλα διαφορετικά κράτη ενσωματωσαμε αυτόματη μετάφραση του ιστοτόπου στις επιθυμητές γλωσσές.

Σημειώστε πως η iBS φροντίζει για υψηλού επιπέδου ασφαλείας WordPress ιστοτόπους μέσω της χρήσης πολύ γνωστών WordPress plugins. Επιπρόσθετα, φροντίσαμε την συνδεσιμότητα του ιστοτόπου με Google Search Console και Google analytics 4 για την καλυτερη ευρετιριοποίηση του, στη μηχανη αναζήτησης της Google καθώς και την παρακολούθηση της επισκεψιμότητας.

Η έμπειρη ομάδα ανάπτυξης λογισμικού της iBS διασφαλίζει πως αυτός ο ιστότοπος θα παραμείνει υγιής και ασφαλής μακροπρόθεσμα.

Δείτε περισσότερους ιστοτόπους απο την iBS

live website

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.