Τα Έργα μας

Νέος ιστότοπος για την ΚΥΡΛΑΚΗΣ Α.Ε., kirlakis.gr

από | 15 Ιαν 2021 | Έργα μας

Ολοκληρώσαμε επιτυχώς την υλοποίηση του νέου εταιρικού ιστότοπου της ΚΥΡΛΑΚΗΣ Α.Ε..

Η ΚΥΡΛΑΚΗΣ Α.Ε.. δραστηριοποιείται στον χώρο των ασφαλίσεων και διασφαλίζει για 42 συνεχή χρόνια τα συμφέροντα του πελάτη, με γνώμονα τη πολυετή εμπειρία, τη σύγχρονη τεχνογνωσία, την επαγγελματική εξειδίκευση, τη συνέπεια και την υπευθυνότητα, καθώς και τα επιλεγμένα ασφαλιστικά προγράμματα των μεγάλων Ασφαλιστικών Εταιρειών. Προσφέρει πολυάριθμα και ποικίλα προγράμματα ασφάλισης, από προγράμματα οικίας, ενυπόθηκών και επιχειρήσεων μέχρι και στο κλάδο αυτοκινήτου και σκάφη αναψυχής.

Για την υλοποίηση του νέου ιστοτόπου, χρησιμοποιήσαμε την εμπειρία μας με το WordPress και το θέμα DIVI από την Elegant Themes καθώς και διάφορα άλλα πρόσθετα (plugins) για να επιτύχουμε την επιθυμητή εμφάνιση και λειτουργικότητα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη.

  • WordPress
  • DIVI Builder

Επεξεργαστήκαμε το DIVI θέμα του WordPress χρησιμοποιώντας κώδικα CSS σύμφωνα με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές, διατηρώντας την λειτουργικότητα και την εμφάνιση για κάθε τύπου συσκευή. Ως εκ τούτου, ο νέος ιστότοπος kirlakis.gr προωθεί αποτελεσματικά τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις δραστηριότητες της εταιρείας. Ο νέος ιστότοπος βασισμένος στο WordPress είναι φιλικός και βελτιστοποιημένος προς τις μηχανές αναζήτησης και προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), εύκολο στην διαχείριση από τον πελάτη μα και ενημερωμένο στα σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας του WordPress και του διαδικτύου.

Επισκεφθείτε την ανακαινισμένη ιστοσελίδα kirlakis.gr.

Σημειώστε πως η iBS φροντίζει για υψηλού επιπέδου ασφαλείας WordPress ιστοτόπους μέσω της χρήσης πολύ γνωστών WordPress plugins. Επιπρόσθετα, αξιολογήσαμε την αποδοτικότητα του και βάσει σημαντικών μετρητών παραδώσαμε ένα εκσυγχρονισμένο και μοντέρνο ιστότοπο με υψηλούς δείκτες Βελτιστοποίησης στις Μηχανές Αναζήτησης (SEO).

Η έμπειρη ομάδα ανάπτυξης λογισμικού της iBS διασφαλίζει πως αυτός ο ιστότοπος θα παραμείνει υγιής και ασφαλής μακροπρόθεσμα.

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.