Τα Έργα μας

Νέος ιστότοπος για την Athens Assistance

από | 17 Ιούλ 2023 | Έργα μας

Η Athens Assistance είναι μια ανεξάρτητη ιδιωτική εταιρεία που δραστηριοποιείται σε όλο το εύρος της ιατρικής και ταξιδιωτικής βοήθειας με εξειδίκευση στις αεροδιακομιδές και επαναπατρισμούς, την διαχείριση ιατρικών περιστατικών και τον έλεγχο κόστους για κάλυψη ιατρικών εξόδων.

Αναλάβαμε την ολοκληρωτική ανακατασκευή του διαδικτυακού τόπου athensassistance.gr με χρήση του WordPress και το θέμα Divi της Elegant Themes.Δημιουργήσαμε δυο φόρμες επικοινωνίας όπου στην πρώτη ο ενδιαφερόμενος δίνει τα στοιχεία επικοινωνίας του καθώς και πληροφορίες ΑΠΟ (τοποθεσία) ΠΡΟΣ (τοποθεσία) για να λαβει προσφορά για αεροδιακομιδή απο την Athens Assistance.

Καθώς πρόκειται για ιστότοπο παροχής ιατρικής και ταξιδιωτικής περίθαλψης δημιουργήσαμε σελίδες με αναλυτικές περιγραφές των υπηρεσιών που προσφέρει ο πελάτης και προσθέσαμε ολα τα απαραίτητα plugin που απαιτούνται για την ασφάλεια και καλή λειτουργία του ιστοτόπου.

live website

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.