Τα Έργα μας

Νέος ιστότοπος για την Aquarius Yachts

από | 10 Μάι 2021 | Έργα μας

Ολοκληρώσαμε επιτυχώς την υλοποίηση του νέου ιστότοπου της Aquarius Yachts.

H Aquarius Yachts είναι Eλληνική εταιρεία από το 2010 με έδρα στον Πειραιά. Διαχειρίζεται όλες τις κατηγορίες ιστιοπλοϊκού σκάφους με πλήρωμα, καταμαράν με πλήρωμα και πολυτελή μηχανοκίνητα σκάφη διαθέσιμα για ιδιωτικές κρουαζιέρες, κυρίως στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο. Πέρα από την ενοικίαση σκαφών, προσφέρει και επιπρόσθετες υπηρεσίες όπως μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο και στο ξενοδοχείο ή τη μαρίνα, καθώς επίσης και ενοικίαση αυτοκινήτου, διαμονή σε ξενοδοχείο, και περιηγήσεις στα αξιοθέατα.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί αναβάθμιση CMS, από την παλαιά πλατφόρμα MyWebCMS σε αυτήν του πιο σύγχρονου και ασφαλέστερου WordPress.

Για την υλοποίηση του νέου ιστοτόπου, χρησιμοποιήσαμε την εμπειρία μας με το WordPress και το θέμα DIVI από την Elegant Themes καθώς και διάφορα άλλα πρόσθετα (plugins) για να επιτύχουμε την επιθυμητή εμφάνιση και λειτουργικότητα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη.

  • WordPress
  • DIVI Builder

Επεξεργαστήκαμε το DIVI θέμα του WordPress χρησιμοποιώντας κώδικα CSS σύμφωνα με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές, διατηρώντας την λειτουργικότητα και την εμφάνιση για κάθε τύπου συσκευή. Ως εκ τούτου, ο νέος ιστότοπος aquariusyachtcharter.com προωθεί αποτελεσματικά τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις δραστηριότητες της εταιρείας. Ο νέος ιστότοπος βασισμένος στο WordPress είναι φιλικός και βελτιστοποιημένος προς τις μηχανές αναζήτησης και προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), εύκολο στην διαχείριση από τον πελάτη μα και ενημερωμένο στα σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας του WordPress και του διαδικτύου.

Επισκεφθείτε την ανακαινισμένη ιστοσελίδα aquariusyachtcharter.com.

Σημειώστε πως η iBS φροντίζει για υψηλού επιπέδου ασφαλείας WordPress ιστοτόπους μέσω της χρήσης πολύ γνωστών WordPress plugins. Επιπρόσθετα, αξιολογήσαμε την αποδοτικότητα του και βάσει σημαντικών μετρητών παραδώσαμε ένα εκσυγχρονισμένο και μοντέρνο ιστότοπο με υψηλούς δείκτες Βελτιστοποίησης στις Μηχανές Αναζήτησης (SEO).

Η έμπειρη ομάδα ανάπτυξης λογισμικού της iBS διασφαλίζει πως αυτός ο ιστότοπος θα παραμείνει υγιής και ασφαλής μακροπρόθεσμα.

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.