Τα Έργα μας

Νέος ιστότοπος για τη Space Electronics LTD

από | 3 Ιούλ 2013 | Ιστορικό Έργων

Ολοκληρώθηκε ο εταιρικός ιστότοπος για την Space Electronics Ltd (spacel.gr), αντιπροσωπεία διεθνών οίκων, με προϊόντα ηλεκτρονικού εξοπλισμού πλοήγησης και επικοινωνίας για την ναυτιλία, που από το 1976 ενεργεί αδιάκοπα για να επιτύχει αυτήν της την ανέλιξη. Για την ανανέωση της διαδικτυακής της παρουσίας, μας ζητήθηκε η εύκολη περιήγηση και αναζήτηση για όλα τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας καθώς επίσης για τις υπηρεσίες υποστήριξης που προσφέρει.

Η ομάδα παραγωγής της iBS, μέσω του ελληνικής παραγωγής CMS myWebCMS ολοκλήρωσε και δημοσίευσε τον εταιρικό ιστότοπο, παρέχοντας την δυνατότητα στην εταιρία για την εύκολη και άμεση ενημέρωση του περιεχομένου της.

Μέσω του ανανεωμένου ιστοτόπου της, η Space Electronics Ltd περιμένει να σας καλωσορίσει στον πρωτοποριακό κόσμο των ναυτιλιακών ηλεκτρονικών συσκευών, των τεχνικών υπηρεσιών και των προτάσεων για ολοκληρωμένες λύσεις!

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.