Τα Έργα μας

Ολοκλήρωση ηλεκτρονικού καταστήματος της Αctive Μedia

από | 25 Φεβ 2016 | Έργα μας, Νέα

Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως η εταιρία μας ολοκλήρωσε τις εργασίες για το νέο, αναβαθμισμένο ψηφιακό ιστότοπο της Active Media!
Η Active Media είναι μέλος του Active Media Group και ειδικεύεται στην επικοινωνιακή στρατηγική, στις σχέσεις με τα ΜΜΕ και στη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων. Το 2011 η Active Media έκανε την πρώτη εμφάνισή της στο διαδίκτυο και σήμερα μας ξανασυστήνεται με ανανεωμένο design και νέες υπηρεσίες!
Το νέο activemedia.com.gr αποτελεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, μέσα από το οποίο μπορεί κανείς να δηλώσει συμμετοχή στα sports events NAVARINO CΗALLENGE και SANTORINI EXPERIENCE.

Για τη διαμόρφωση του ηλεκτρονικού καταστήματος χρησιμοποιείται το WooCommerce σε συνδυασμό με τα Gravity Forms. Με αυτό τον τρόπο καθίσταται δυνατή η ύπαρξη διαφορετικών φορμών εγγραφής ανά δραστηριότητα – event και η άμεση εγγραφή από τον επισκέπτη, χωρίς να απαιτείται username και password. Σε ό,τι αφορά τις ηλεκτρονικές αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Active Media, υπάρχουν δύο διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής: η τραπεζική μεταφορά και η πληρωμή μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών Viva.gr.

Μεταβείτε στο νέο e-shop της Active Media!

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.