Τα Έργα μας

Νέο eshop για την Aslanishome

από | 20 Οκτ 2010 | Ιστορικό Έργων

Ολοκληρώθηκε η δημιουργία του ΝΕΟΥ ηλεκτρονικού καταστήματος για την Aslanishome.

Στο eshop παρουσιάζονται όλα τα προϊόντα σπιτιού και δίνεται η δυνατότητα αγοράς με ηλεκτρονικό τρόπο. Το κατάστημα είναι συνδεδεμένο με την Eurobank για τη χρέωση των πιστωτικών καρτών και παρέχει ασφαλές και εγγυημένο περιβάλλον λειτουργίας.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ευκολία ενημέρωσης των προϊόντων από το ERP της ENTERSOFT. Η λύση που δόθηκε ήταν η δημιουργία προ διαμορφωμένων XLS αρχείων απευθείας από το ERP και η αυτόματη εισαγωγή τους στο ESHOP. Με αυτό τον τρόπο πετύχαμε τη λιγότερη δυνατή ανθρώπινη ενασχόληση και ταυτόχρονα την οικονομικότερη λύση σύνδεσης με το ERP.

Πέρα από τις κοινές λειτουργίες ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, οι δυνατότητες διαχείρισης που δόθηκαν στον υπεύθυνο του site επιτρέπουν την επιλογή και αλλαγή των διαφημίσεων, την αυτόματη προσαρμογή των φωτογραφιών για διαφορετικά μεγέθη, την δημιουργία, ενεργοποίηση και απενεργοποίηση των εποχικών εκπτώσεων και πολλές άλλες δυνατότητες.

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.