Τα Νέα μας / Ανακοινώσεις

Μετακόμιση στο Datacenter Lamda Hellix

από | 21 Ιούλ 2015 | Ανακοινώσεις, Νέα

Ανεξάρτητα από Capital Controls και δύσκολες εποχές, παραμένουμε πιστοί στις υποσχέσεις μας! Τα προβλήματα συνδεσιμότητας στο Datacenter του Αγ. Στεφάνου της Forthnet που όλοι μας αντιμετωπίσαμε μας ώθησαν στη διερεύνηση εναλλακτικών επιλογών. Η έλλειψη ουσιαστικής ενημέρωσης και τα μεγάλα Downtime μας οδήγησαν στην απόφαση να διακόψουμε τη συνεργασία.

Παραμένουμε στην Ελλάδα και επιλέξαμε την μετακόμισή μας στο καλύτερο Datacenter της χώρας, σε ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης για το 2015, το ATHENS 2 της Lamda Helix. Πρόκειται για ένα από τα πρώτα data centers παγκοσμίως που λαμβάνει την πιστοποίηση LEED v4 Gold αναγνωρίζοντας τις «πράσινες» πρακτικές που χρησιμοποιήθηκαν τόσο κατά την κατασκευή του και όσο και για αυτές που εφαρμόζονται κατά τη λειτουργία του. Επίσης, πληροί τις αυστηρότατες προδιαγραφές TIER III του Uptime Institute για τη διαθεσιμότητα των συστημάτων του.

Αυτή την Κυριακή 26/07/2015 και ώρα 01:00 το πρωί θα ξεκινήσουμε τη μεταφορά της cloud υποδομής μας στο Athens 2 της Lamda Helix. Η μεταφορά θα διαρκέσει περίπου 4 ώρες και δεν χρειάζεται να γίνει καμία περαιτέρω ενέργεια από εσάς.

Δείτε επίσης, σχετικά με: Cloud Hosting

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.